LOMAC 520

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

plagiator
Kontraadmiral
Kraj: Maribor - Pašman

OdgovorNapisal/-a plagiator » Sr Dec 02, 2015 17:50

Sicer imam 430 OK L. 1999 pa razen tega, da mi je malce prekratek nimam nobenih težav. Ob dobrem rokovanju prvega lastnika, res ne bi
bincnil v temo ob nakupu. Koliko lahko zasledimo komentarje drugih pa tudi nima slabih plovnih lastnosti. Vsi skrbimo ob izdelavi, da bi zmeraj bilo vse tip-top, pa vendar se zgodi tudi kakšen kiks, in če jih ne zaslediš pri množični izdelavi veliko je to razumljivo, kod takrat kadar bi šlo v napaki serije. Če ob pregledu ter preizkusu ni zaznati kvalitetnih odstopanj, se brez zadržkov odloči za nakup.
Dober pogled - uspešen nakup - užitek v plovbi ti želim.
Uporabniški avatar
jakajuka
Višji praporščak
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a jakajuka » Sr Dec 02, 2015 20:26

alešž napisal/-a:Ja se tudi jaz strinjam samo rad bi zamenjal svoj gumenjak za malo večjega cca 5.5.do6m dolžine in pa za cca 6000-8000eur.Lomac 550 mi je zanimiv zato pa rabim še vaše mnenje o Lomacu in pa seveda še o drugih gumenjakih te dolžine HVALA

LP

Živijo.

Jaz tudi gledam za nabavo gumenjaka 5-5,5 m, a imam občutek, da je max 8.000 eur premalo za tvoje zahteve. Še za moje želje je na knap. Kakšno plovilo pa imaš sedaj? Prodajaš? LpA
Uporabniški avatar
peterv6i
Admiral
Kraj: Izola
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a peterv6i » To Dec 08, 2015 12:36

kondor88 napisal/-a:
peterv6i napisal/-a:Odvisno :)
jaz sem imel novega (iz trgovine) 520 OK in sem z njim imel same težave..

Od tega, da so se mi odlepili tubusi na morju in mi je 30 milj od obale puščal (potem sem tubus zavezal s špago za konzolo in tako prečkal kvarner).. Do tega, da je bilo zrcalo previsoko in je montiran motor vlekel zrak, do tega, da so v roku pol leta zarjaveli vijaki na konzoli,
moral sem plastificirati (ojačati) plastiko (pokrove) ker so bili tanki kot papir..
Skratka... starejši lomaci so boljši :) nebi pa si želel več lomac-a..
Mogoče sem imel le smolo...

ni bilo garancije?

Ja garnacija je bila to, da bi odrezali zadnjo steno in motor nižje spustili...
(recimo kot bi novemu avtu malo blatnike porezali)...
Potem sem seveda s prodajalcem naredil deal..
Zrihtal mi je skoraj novega Sacsa z 80 konjsko yamaho + prikolico in sem še danes zadovoljen..
Tako, da se je zadeva rešila brez zapletov..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov