Nakup gumenjaka
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Kaj kompliciraš, pa se zapel v Italijo:
http://www.subito.it/nautica/gommone-solemar-vicenza-36279218.htm
Za te tri čuke imaš makino sportivo pa se ne boš sekiral za vsako prasko. Prvo kar je pa ne pozabi: O NAKUPU ČOLNA NE DEBATIRAJ Z ŽENO! ampak s kolegi. Vsakič, ko se spomnem na Cibrota in njegovega kupca se nasmejim do solz, ker je tip sanjal o čolnu, ga hodil ogledovat, ležal v njem nato pa naredil svetovno NAPAKO. Povedal je ženi in zgodba se je končala. Še vedno sanja a ima samo SUHE SANJE.
http://www.subito.it/nautica/gommone-solemar-vicenza-36279218.htm
Za te tri čuke imaš makino sportivo pa se ne boš sekiral za vsako prasko. Prvo kar je pa ne pozabi: O NAKUPU ČOLNA NE DEBATIRAJ Z ŽENO! ampak s kolegi. Vsakič, ko se spomnem na Cibrota in njegovega kupca se nasmejim do solz, ker je tip sanjal o čolnu, ga hodil ogledovat, ležal v njem nato pa naredil svetovno NAPAKO. Povedal je ženi in zgodba se je končala. Še vedno sanja a ima samo SUHE SANJE.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Za gumenjake se splača skočit v Monfalcon ali v Grado ali nižje v suhe marine... Tam se dobijo različni čolni med temi tudi gumenjaki po zanimivih cenah.. Italija je zanimiva saj so prav oni eni izmed največjih proizvajalcev gumenjakov in morje imajo tako iz leve spodnje in desne strani + otoki.. Dostikrat se zgodi, da se dobra prilika najde tudi na jezerih (Garda, Como)..
matjaz80 napisal/-a:italjani so pa tudi največji packoni. Ko jih gledam ko stavijo čolne v vodo gre ponavadi prikolica cela v morje. Če pogledaš njihove avte so skoraj vsi podrsani. Mislim da niso dobri gospodarji njihovih premičnin.
So pa cene res ugodnješe!
Kot naletiš... ja..
Tle imaš enega italijana na hrvaškem malo za hec.. (dage gas)
http://www.youtube.com/watch?v=V7GSihnl1rQ
Novejši motor
Pozdravljeni,
Fantje najprej hvala za vse odgovore in pomoč.
Po tehtnem premisleku sem se odločil za nekoliko novejšo zadevo in iščem motor 40,50 ali 60 konjev vsaj letnik 2005 in naprej gumica pa je lahko tudi starejša. Lahko že z gumico ali pa posebej sem malo gledal ponudbe in se mi zdi da se da cenejše dobit dober motor in gumico posebej.
Prosim pomagajte mi z izkušnjami in kakšnimi predlogi.
Hvala
Po tehtnem premisleku sem se odločil za nekoliko novejšo zadevo in iščem motor 40,50 ali 60 konjev vsaj letnik 2005 in naprej gumica pa je lahko tudi starejša. Lahko že z gumico ali pa posebej sem malo gledal ponudbe in se mi zdi da se da cenejše dobit dober motor in gumico posebej.
Hvala
Re: Novejši motor
jaka1410 napisal/-a:Pozdravljeni,
Hvala
Predlagam ti, da vzameš vse v enem kosu. Se pravi KOMPLET. Gumo, motor, prikolo. Imel boš najmanj sitnosti in dela.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti