Yamaha 15 in gumenjak

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Avg 23, 2016 17:29

valen napisal/-a:Ne morem, ker je gumenjak na Pagu, motor pa pri meni.

Mogoče je kdo približno s tvojega konca s podobno velikim gumenjakom s čolnom vred že doma z dopusta in bi se dalo motor poskusiti na njegovem gumenjaku?
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » To Avg 23, 2016 19:39

Valen, kakršnakoli banja bo dobra za test, toliko da vidiš kako je z motorjem. Saj vem da je zoprno in ne moreš hodit od hise do hise in prosit ce imajo coln za probat. Ti bo pa lažje po testu, kot da bi prisel na morje, pa ponovno nič. Ne razumem pa, da je šel serviser tako neumnost delat. Osebno bi poklical prodajalca in mu omenil skrito napako.
Uporabniški avatar
valen
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a valen » Sr Avg 24, 2016 08:50

Prodajalec ne dvigne več telefone, že ve zakaj.Bom pa naslednji teden šel sprobat na morje samo že vem da ne bo nič novega.Skor sigurno bom moral menjati frgazer ki pa stane 400 EUR-yamaha, baje da naj bi isti bil v Parsun motorjuh, mogoče je tm cenejši, se morm pozanimat.
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Sr Avg 24, 2016 18:42

http://www.ebay.de/itm/Vergaser-fur-Yam ... SwoJZXSvIk

evo razliko v slikah. ce ga ze prefukas, pol se dize od 20ke not daj, bo mogoce delal.
Uporabniški avatar
valen
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a valen » Ne Sep 04, 2016 20:19

Uspelo mi je sposoditi si frgazer od yamahe 20, enkratno gre, super, sedaj lahko potrdim da mi je lastnik-se pravi serviser podjetja Moto-nautika Maribor uničil moj original frgazer z svojim neznanjem-brusil ga je , ni mel pojma kaj sploh dela.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov