Kupujem Nov Gumenjak
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Kupi nov motor-vsaj veš kaj imaš,če ti finance dopuščajo.
Jaz mam Tomos 18 ( sem zelo zadovoljen), so pa stari motorji pa nikol ne veš kdaj ti bo rikno.Lahko tudi prvi dan dopusta- pol pa veslaj če se hočeš vozit.
Za nov motor takrat nisem imel denarja, letos pa bom kupil še en Tomos 18, ga dal v čoln pa za rezervo peljal zraven na morje če oni crkne.
Vsaj ne bo problema s komandami ker je isti motor samo menjam ga.
Jaz mam Tomos 18 ( sem zelo zadovoljen), so pa stari motorji pa nikol ne veš kdaj ti bo rikno.Lahko tudi prvi dan dopusta- pol pa veslaj če se hočeš vozit.
Za nov motor takrat nisem imel denarja, letos pa bom kupil še en Tomos 18, ga dal v čoln pa za rezervo peljal zraven na morje če oni crkne.
Vsaj ne bo problema s komandami ker je isti motor samo menjam ga.
sacs napisal/-a:ko so gospoda Forda vprašali kateri avto je najboljši
je preprosto odgovoril nov
tud pr navtiki je tko
V: zakaj pa je tako ?
O: zato,ker je 80% prodajalcev nategovalcev !
Če je star "Ford" pravilno vzdrževan, kot je predvidel njegov ata Ford, potem nebi smelo biti strahu ?
Res,da je za ata Forda oz njegov bančni račun boljša njegova trditev
Tex napisal/-a:3 tedne je mimo, nam zaupaš kaj si kupil ?
nevem a je to meni namenjeno?
No izbral sem čoln, zaenkrat je to BSC 65.. zelo mi je všeč in prodajalec AZIMUT d.o.o. je nudil izjemen popust...
Moram samo še preveriti kako je z uvozom v HR ( sem odprl nov topic pod "pravila in zakoni" če kdo kaj ve naj pomaga)
rugby je bolečina;)
honda_11 napisal/-a:Pozdravljeni morjeplovci!
Kupujem svoj prvi coln in vas prosim za mnenje. Coln bi uporabljala najvec 2 (cca 70kg + oprema za podvodni ribolov), cez dan pa bi bile na colnu se punce. Nasel sem optimum glede na denar ki ga mislim odsteti in pogoj, da je coln zlozljiv. http://www.avto.net/mornar2003//ad.asp?id=76859
Zanima me se vase mnenje glede kvalitete colna, primerne cene in motorja (ce kdo seveda pozna to znamko).
LP
V petek sem dodobra pregledal coln in motor. Vse je bilo kot novo in res se je videlo da je bil coln v dobrih rokah. Tudi za ceno sva se dobro zmenila. Hvala vsem za podana mnenja. Sedaj pa me se zanima, kje bi dobil nacrt za izdelavo stojala za motor? Tohat20hp
LP
Jape napisal/-a:Ne rabiš nobenega načrta. Narediš iz glave. V Merkurju lepo kupi pohištvene cevi 40x40 odžagane na mero , doma pa lepo skupaj zvariš ,pobarvaš in to je to 1/2 urce dela s pirčkom vmes.Za višino stojala izmeri na motorju, širina 50cm dovolj, podstavki dolgi 50cm.
To je vsa umetnost.
Stvar je v tem, da bi rad prej naredil stojalo preden bi sel po coln da bi ga imel kam postaviti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov