Gumenjak do 5,5 m
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
nobenega, ker še malo prebiram in gledam stvari po internetu, da bom imel vsaj neko sliko kaj je vredno svojega denarja in kaj ne.
Kdo pa pravi, da ne morem čolna kupiti že pri prvem prodajalcu, če bo ta ustrezal mojim zahtevam? Ali ponavadi temu ni tako?
Zato pa tudi prilepim vsak čoln, ki ga gledam in poskušam izvedeti čimveč informacij, da mi ne bi bilo potrebno vsakega it pogledat in ugotoviti, da je preveč "zmatran".
Kdo pa pravi, da ne morem čolna kupiti že pri prvem prodajalcu, če bo ta ustrezal mojim zahtevam? Ali ponavadi temu ni tako?
Zato pa tudi prilepim vsak čoln, ki ga gledam in poskušam izvedeti čimveč informacij, da mi ne bi bilo potrebno vsakega it pogledat in ugotoviti, da je preveč "zmatran".
Haha fantje, d cim se vi ubadate. Nisem morjeplovka, ampak bom kmalu morjeplovec. A je ze kdo zeni slucajno prepustu nakup colna?? Haha, da pride s parnikom domov;)
Kot kaze imam dovolj casa za letosnjo sezono, pa saj tudi nekega razsutega colna ne mislim kupovati, glede na to da nisem strokovnjak. Raje dam jurja vec kot pa skoz nekej strikam pol.
Kot kaze imam dovolj casa za letosnjo sezono, pa saj tudi nekega razsutega colna ne mislim kupovati, glede na to da nisem strokovnjak. Raje dam jurja vec kot pa skoz nekej strikam pol.
Cene so višje zato, ker so gumenjaki pravi stroji proti "trdnjakom", samo so še nekateri ne tega ugotovili.
Moje videnje, ki sem ga že ene 100 krat napisal: na isti dolžini je registriran za več ljudi, dosti več prostora za ležanje, bolj udobno za otroke, dosti večja stabilnost, ko si na sidru, lažji čoln za transport...
Moje videnje, ki sem ga že ene 100 krat napisal: na isti dolžini je registriran za več ljudi, dosti več prostora za ležanje, bolj udobno za otroke, dosti večja stabilnost, ko si na sidru, lažji čoln za transport...
Guma je guma, zaenkrat.
pa še slabosti: veliko manj gibalnega prostora in prostora za odlaganje stvarii, nadležnost s stalno kontrolo pritiska zraka v tubah, stalni strah, da se pri spojih guma odlepi, pri večji hitrosti je veliko več nevarnosti, da ti otroke odpihne v vodo (nižji boki, slabši oprijem za potnike), problemi izgleda pri nanosu antivegetativnega premaza, krajša življenska doba,izgled kot da se voziš na delavskem gumijastem škornju z rolbarom, previsoka cena.....jasno, so prednosti in slabosti
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov