OdgovorNapisal/-a cibro » Pe Nov 07, 2014 14:20
Tako kot ti je Polanc napisal, pojdi sam gledat, čoln zgleda ok. Naj ti še kakšne update slike pošlje da niso te kake 2 sezone stare in se pojdi menit.
Jaz bi tudi vzel marlina na tvojem mestu , sicer sem imel včasih novamarina 400 pa 40hp gor in 60 hp samo je ratal prekratek, zelo kvaliteten material tako tube kot plastika a mašina je na marlinu močnejša, če ni uni suzi 25/50 samo nekako đoniju bolj zaupam ni pa nobene garancije.
Skurla bosta oba tam tam. Ne sedaj davit s porabo ker več kot za en tank razlike ne bo.
Morda za 100 eur spusti za dobro voljo in pelji. Prikola naj ima papirje
Motor mora na slušalke upalit takoj naj laufa vsaj 10 min, preveri šaltanje naprej nazaj. trim, kako se obrača levo desno da ni pretrdo.
Preglej krmno steno da ni na vogalih napokana več kot samo gelcoat,
Preveri olje v peti, naj spusti kapljico ven, ne sme biti bele barve, če je pozabi na to. Če je barva ok ti doma vseeno menjaj olje in svečke
Vro 70hp sem imel, brez težav dve sezoni.
Računaj, da boš zaprl pod sedežem, in naredil ležalne blazine, tendo-obvezno, računaj da boš do sezone če vse štima sedaj dodal še cca 250 eur, če boš sam delal.
Cerada čez vse je fino da je da namečeš not robo ko greš na dopust in vse pokriješ.Sam to pa je kot imaš srečo, jaz sem pred leti dobil za 100 eur eno od elana 402(hvala član autokamp) sem z njo pokril novamarina je pasala skoraj kot ulita.Rolbar ne rabiš.Rabiš pa štenge zadaj.trdne...itd. Une viseče od novamarina so za en k..ac:)