Kitajska kopija slovenskega VSR-a.

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

Uporabniški avatar
widmann
Admiral
Kraj: KAMNIK-Minkendorf

Kitajska kopija slovenskega VSR-a.

OdgovorNapisal/-a widmann » Sr Feb 15, 2017 17:59

Kitajska kopija slovenskega VSR-a.Zanimvo branje.
Kitajske no name firme se res ne splača kupovat.

Še link

http://www.navtikaplus.si/kitajski-gume ... up-splaca/
Das Ist Valter
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Sr Feb 15, 2017 18:39

sploh to, da je morjeplovca označil kot nekompetentno gomilo :)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Feb 15, 2017 20:45

kr3mn1 napisal/-a:sploh to, da je morjeplovca označil kot nekompetentno gomilo :)

Hja forumi so lahko dvorezni, nekdo bo vedno hvalil in nekdo bo vedno grajal... Vsak posameznik pa mora imeti toliko soli v glavi, da si zna ustvariti svoje mnenje. Konec koncev nekdo, ki dlje časa spremlja forum ve kateri člani so bolj kompetentni in res podajajo svojo izkupnjo in pa kdo je tisti, ki se je prijavil na forum, ima 7 prispevkov v karieri in neverjetno hvali neko zadevo... :lol:

Glede navtičnega novinarstva na splošno se bom pa vzdržal komentarjev. :lol: :lol:
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Sr Feb 15, 2017 20:53

kar se navtičnega novinarstva tiče je lepo napisal. Oni vedno dobijo nove i lepe zadeve ki načeloma delujejo.

največ ti lahko serviseri povedo, ampak za to boš moral v francijo, anglijo ali nemčijo, tu ne da so samo šalabajzarji, recimo da so sami posebneži povečin. In mnenje takega...hja.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Feb 15, 2017 21:08

O barkah pišejo ljudje, ki nimajo bark !!! Pišejo članke o plovilu, na katerem sedijo 15 minut na kakšnem sejmu. le kakšen procent se jih pelje s plovilom pod vodstvom fabrškega skiperja, ker sami itak ne znajo :roll: :!:

Podobno je s prodajo bark pri nas. Vsi ti kvazi brokerji so neki bleferji ki NIMAJO in nikoli niso imeli svoje barke! Prav tako se posledično tudi skoraj nič ne spoznajo na plovila. A po telefonu so vedno suvereni! :shock: Sam blef :twisted:
Na 99% bark, ki jih oglašujejo, tudi stopili še niso. Kamoli pregledali in preizkusili. Ko pa jih kontaktirate, pa vedo o plovilu več kot lastnik! :roll: :roll: :roll:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Sr Feb 15, 2017 21:21

kr3mn1 napisal/-a:kar se navtičnega novinarstva tiče je lepo napisal. Oni vedno dobijo nove i lepe zadeve ki načeloma delujejo.

največ ti lahko serviseri povedo, ampak za to boš moral v francijo, anglijo ali nemčijo, tu ne da so samo šalabajzarji, recimo da so sami posebneži povečin. In mnenje takega...hja.

ali pa ne, področje, ki ga sam pokrivam poizkušam obdelati čim manj enostransko, borim se, da sem na plovilih dalj časa, da naredim tedenski ali mesečni supertest, da se poizkušam izognit pritisku oglaševalca, ki naroči test, trudim se zaviti v "celofan" slabosti oz jih zapisati "med vrsticami". Tukaj se pa pokaže kilometrina tistega, ki piše...
problem SLO navtičnih revij je, da nismo neodvisni a, če imaš jajca tudi kakšeno plovilo "pokozlaš", ker ni vredno PPHV in si to upaš napisati.
Ugotavljam pa , da v zadnjih letih tudi takšne kritične teste malo boljše prenesejo naši oglaševalci.
Tisti, ki pa pripeljejo "jajca" pa itak vejo da so "jajca" in raje sploh ne dajo plovila v test.
Glede kolega Ravtarja pa imam svoje mnenje, ki ga ne bom delil na javnem forumu...
Uporabniški avatar
widmann
Admiral

OdgovorNapisal/-a widmann » Ne Feb 19, 2017 11:39

kr3mn1 napisal/-a:sploh to, da je morjeplovca označil kot nekompetentno gomilo :)

:shock: Očitno je tu šlo za neke osebne zamere ali kako?
Sem kratek čas na forumu in nimam pojma kaj ste imeli konec koncev me niti ne zanimajo vaše razprtije.

Zanima me vaše mnjenje o tem kitajskem čolnu?
Das Ist Valter
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Feb 19, 2017 12:19

Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
widmann
Admiral

OdgovorNapisal/-a widmann » Ne Feb 19, 2017 12:38

Hvala. :D
Das Ist Valter
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Feb 20, 2017 19:42

widmann napisal/-a:

:shock: Očitno je tu šlo za neke osebne zamere ali kako?
Sem kratek čas na forumu in nimam pojma kaj ste imeli konec koncev me niti ne zanimajo vaše razprtije.

Zanima me vaše mnjenje o tem kitajskem čolnu?

Če je to letelo name osebno, potem lahko potrdim, da ni tako. Z avtorjem prispevka v reviji in na spletu se poznava in sva prijatelja.
Glede ostalih članov pa jaz osebno ne vem v kakšnih odnosih je kdo s kom. Mogoče niti ni bilo tako negativno mišljeno, samo na čuden način predstavljeno mnenje o forumih na sploh. Načelno je delno to tudi res, saj na forumu vsak širi svojo "resnico", nekateri uporabniki nismo skriti, pozna nas veliko ljudi, spet drugi so na forumu inkognito in jih nihče osebno niti ne pozna in tako se lahko izražajo tudi namerno napačna mnenja in ocene...

Forum je pač venček informacij. Vsak uporabnik ali bolje rečeno bralec prebere na stotine mnenj, potem pa si mora žal ustvariti svoje. Če je sposoben razumnega razmišljanja, bo to tudi realno pametno mnenje, saj se tudi ve kateri viri so vredni zaupanja in kaj je več ali manj mlatenje prazne slame... :lol:
Uporabniški avatar
widmann
Admiral

OdgovorNapisal/-a widmann » Po Feb 20, 2017 20:12

Ne nismo se razumeli jaz sem dal ta članek slučajno,ker me zanimalo vaše mnjenje,ker sam nisem preveč ljubitelj kitajsih izdelkov.
In na nobenega ni letelo nič osebno ne razumi me napak.
Sem imel občutek ,da sploh niso prebrali teme kaj sprašujem.
Vse je pojasnil H2O,da je tema o tej zadevi že tekla.

lp
Das Ist Valter
saso323
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a saso323 » Po Feb 20, 2017 20:43

Moje mnenje
Lahko še kupiš Kitajski stol mizo masko za maškare ,pozabi pa na čoln avto štiricikel iz Azije.
Sem svoj čas prodal.kak pisarniški stol pa nikoli več.
Si narediš sramoto in slabo reklamo za vedno
Žal je to en velik "klump"
Lp
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Feb 20, 2017 23:26

Kdor pozna naše VSR čolne ne bo nikoli kupil kitajskega, sploh če ga lahko prej preizkusi. Sicer znajo narediti tudi kaj boljšega ampak potem je tudi cena druga.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti