Ja itak p..da mu matrna kretenska da mu j..eš vse po spisku. Taki kreteni me tok razp..jo. Kako naj se čoln ali avto brani. Prid do mene pa mi j.. mater da ti jo lahko nazaj.
Jaz se držim načela bolje ispasti glup nego iz avijona pri takih zadevah.
Res da si potem misliš : pa kaj mi bo vsak burek sral na glavo ampak včasih ni druge, ni.
Jaz sem bil en vikend v katarini in me je moja štopala. Da pripeljem na rikverc, naložim čoln odpeljem z rampe traja 10 min. Sam. Pa pride en ata pa teži: hitro hitro bom zaprl rampo.Ma sem ga na brzino hotel poslati tja od koder je prišel pred 60 leti a sem se ustavil ker vem da drugič bom spet vsaj avto pustil tam in bo štala. Sem si enkrat še tako prislužil rajso na prtljažniku. Pa vem kdo je bil ker je iz bloka samo če tako nadaljujeva potem bolje takoj bombo pod avto pa bo mir.
Mene so lani v brodarici takoj ko sem spravil čoln v vodo in umaknil avto z rampe da zasidram čoln nazjali ker so mislili da bom avto tako pustil nekje tam. Ko smo se vse lepo zmenili (lepa beseda lepo mesto najde) so mi na koncu oni vahtali čoln medtem ko je bil privezan. Čeprav ko mi je začel težit sem skoraj explodiral. Včasih imam in imajo srečo taki da imam okvaro sluha in ne slišim vsega
Upam da boš zrihtal. Gregor iz seawava v lescah obvlada zadevo.Preverjeno iz 1. roke.
Aja pa kje je bilo to?
Sori sem firbčen k baba.