Jeklenka z regulatorjem
Moderatorji: moderator2, moderator
No fantje, jaz imam PADI narejen, ampak ko boste tole delal se vam vsekakor pridružim.
Zaradi družbe. Se mi že sedaj zdi da bo zanimivo.
Zna pa biti tako, kot takrat, ko sem jaz delal tečaj.
Inštruktor nam je dan pred potopom rekel, da ne smemo piti nič alkohola. No nazadnje smo inštruktorja sredi noči nesli vn iz oštarije juhuhu skor mrtvega
Ob 8h zjutraj pa potop. To so bile dogodivščine

Zaradi družbe. Se mi že sedaj zdi da bo zanimivo.
Zna pa biti tako, kot takrat, ko sem jaz delal tečaj.
Inštruktor nam je dan pred potopom rekel, da ne smemo piti nič alkohola. No nazadnje smo inštruktorja sredi noči nesli vn iz oštarije juhuhu skor mrtvega
Ob 8h zjutraj pa potop. To so bile dogodivščine
Mitja P napisal/-a:Zna pa biti tako, kot takrat, ko sem jaz delal tečaj.
Inštruktor nam je dan pred potopom rekel, da ne smemo piti nič alkohola. No nazadnje smo inštruktorja sredi noči nesli vn iz oštarije juhuhu skor mrtvega![]()
![]()
Ob 8h zjutraj pa potop. To so bile dogodivščine![]()
NE, TEGA PRI NAS NE BO!!! Zakaj? Kot prvo sem šef jaz, ki nekaj malega vem o fiziki in razumem potapljanje s tehnične strani mogoče celo bolje od kakšnega inštruktorja, pa čeprav skozi regulator še v življenju nisem vdihnil. Drugič pa zato, ker ne bomo delali po PADI ampak po CMAS. Kakorkoli že, resnost tečaja je pri slednjih povsem drugačna!
animal napisal/-a:PADI, CMAS, SSI, PSS, GUE, NAUI,..... ni važna asociacija, pri vsaki se najdejo čudaki.
Se strinjam!!! Je pa vseeno nek PADI predvsem komercialno orientiran (vsaj začetne stopnje, kot je recimo OWD, pa tudi AOWD), CMAS pa želi narediti pravega potapljača že na začetku... Po Padi lahko v enem od centru narediš OWD v treh dneh, po CMAS pa moraš "trpeti" celih 14 dni na predavanju, bazenu in na koncu v morju.
Po CMASU smo nekoč pred davnimi časi res hodili na teoretični tečaj dva tedna. DRM je imel takrat najeto predavalnico na strojnem faksu in menda sem samo takrat hodil na strojni fax (mi je nerodno Admin
. Mislim, da je še nekaj takratnih potaplovcev zdaj med morjeplovci. Predavanja so bilia skrajno resna, več predavateljev, vsak za svoje področje. Bomo spravili tukaj skupaj vse to ali se raje pridružimo komu in pomagamo pri organizaciji? V obeh primerih lahko kaj prispevam prispevam k biologiji ali fiziologiji potapljanja. Predavam ali kaj napišem.
Pa tudi drugače se vam pridružim, če se bo izšlo z urniki. Se že dolgo poskušam spravit iz potapljaške penzije....
Pa tudi drugače se vam pridružim, če se bo izšlo z urniki. Se že dolgo poskušam spravit iz potapljaške penzije....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta