Vaša mnenja Bayliner 2455
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Vaša mnenja Bayliner 2455
Sem novi na forumu in bi vas prosil kaj menite o tem čolnu!
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=147737
Do zdaj sem imel bayliner 602 4.3 mpi, nobenih problemov, ampak ker tak že vsi veste da morska voda čolne krči bi kupil nekaj takega, da bi bili malo bolj komot na čolnu! Že vnaprej hvala za odgovore!!
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=147737
Do zdaj sem imel bayliner 602 4.3 mpi, nobenih problemov, ampak ker tak že vsi veste da morska voda čolne krči bi kupil nekaj takega, da bi bili malo bolj komot na čolnu! Že vnaprej hvala za odgovore!!
- Savo1953
- Admiral
- Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)
Sam sem imel 2452 Classic HT... Zelo zadovoljen. Kot je admin enkrat napisal:"24-tka ima vse, kar imajo veliki"
Moj je imel širine 2.54 metra. Omenjeni za katerega sprašuješ pa je 2.60, tako da bi po cesti lahko imel težave - če naletiš na komplikatorja. Dovoljeno je nareč 2.55, dalje pa gre za izredni prevoz.
Po oglasu se mi zdi izbira v redu (dosti opreme) - seveda je treba videti...
Moj je imel širine 2.54 metra. Omenjeni za katerega sprašuješ pa je 2.60, tako da bi po cesti lahko imel težave - če naletiš na komplikatorja. Dovoljeno je nareč 2.55, dalje pa gre za izredni prevoz.
Po oglasu se mi zdi izbira v redu (dosti opreme) - seveda je treba videti...
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
bay
Jaz sem skeptičen s temi mašinami (notranjimi) ki "papajo " benzin...razen za tiste, ki imajo precej debelo denarnico....
Je rekel da mu ga je lani konec sezone strgalo z vrvi tako da je poškodovana peta, odlomljen en kos, je rekel da bo dal kar zavarit, poškodavan je na premcu, dve manjši luknji in poškodovan nosilec sidra, drugače pa je spokan trup čolna, okoli bitev so takšne razpoke da si nebi upal vezat, tak da ne vem ali je tako slaba kvaliteta ali pa so kaj drugega delali??? Lastnik je 5 let, ko ga je kupil je imel 260 ur, po petih sezonah pa je rekel da ima 290 ur!!?? Ne vem za kaj bi imel takšen čoln da narediš 6 ur v sezoni??? Ko pa sem ga klical pa je rekel samo da je čoln kot nov!!! No za njega mogoče je! Ogled pa odsvetujem, ker je škoda časa! Lep pozdrav vsem!
hamer,tak odgovor sem pričakoval , da se stvar utemelji, ne pa samo napisat da je zanič
Drugače pa je ta prodajalec Dragan moj znanec.Plovilo je res kupil pred 5-timi leti, pravzaprav če me spomin ne vara ga je menjal za vozilo A6 ki ga nikakor ni mogel prodati ( se ukvarja malo z avtomobili....).Uporabljal pa je tega baya za vikend na morju.Sem tudi slišal da ga je nekaj obutal z strani in da je neki peta poškodovana, sam jaz tega nisem videl zato se tudi prej nisem oglasil tukaj gori.
Ure dnevi leta tečejo....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta