ALI KDO POZNA PLOVILO MAX 600 CABIN IZ SEAMAXA

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

pozeruh
Višji štabni praporščak
Kraj: okolica ljubljane

ALI KDO POZNA PLOVILO MAX 600 CABIN IZ SEAMAXA

OdgovorNapisal/-a pozeruh » So Dec 28, 2013 10:54

Pozdravljeni zanima me če kdo pozna plovila proizvajalca Seamax d.o.o iz Tacenske 12, tip MAX 600 CABIN.Če ima kdo izkušnje z gradnjo in kvaliteto ali če koga poznate ki ima takšen čoln se mi prosim oglasite.

Lp, Hvala
primusr
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a primusr » So Dec 28, 2013 11:42

Pokliči +386 (0)40 285 223 (Dimitrij). Mislim , da ima on tak čoln...
Pa ti bo več povedal :lol:
Fiat Justitia ... Some day....
Uporabniški avatar
goahead
Admiral

OdgovorNapisal/-a goahead » So Dec 28, 2013 20:27

Primus ti je vse povedal. Lahko pa ti tudi jaz kaj povem bolj na hitro. Ti samo vprasaj kar zelis.
nati
Kapitan korvete
Kraj: MEDVODE

OdgovorNapisal/-a nati » Ne Dec 29, 2013 11:15

pozdravljen.kupil sem pred leti surovo lupino od maxa zaključil pa sem jo sam oprema motor interier.moram pohvaliti coln ki je narejen kot zelo kompektno plovilo tudi na zelo zelo slabem morju se je odrezal fantastično.coln je sicer delan za notranji motor vendar sem jas zadaj predelal in obesil izvenkrmnega johnson 150km.zadeva je letela neverjetnih 53 milj.skratka zelo lepo plovno in močno plovilo plovilo.edino veliko problemov sem imel z papirji ker je bila zadeva kot samogradnja.z malce podmazovanja smo resili tudi to.škoda edino tudi da ni bil dolžine 8m
pozeruh
Višji štabni praporščak
Kraj: okolica ljubljane

OdgovorNapisal/-a pozeruh » Ne Dec 29, 2013 13:31

Saj zato me zanima malo več, lupino imam tudi jaz pa se sedaj spravljam da bi jo dokončal pa me zanima malo okoli kvalite odlitka in same plovnosti, pa seveda o dokumentaciji za registracijo da ne bo potem ko bo končano pa en kup sitnosti..
nati
Kapitan korvete
Kraj: MEDVODE

OdgovorNapisal/-a nati » Ne Dec 29, 2013 14:34

kot sem že opisal lupina vredna nakupa.okoli papirjev pa tako tako.jaz sem imel kar precejšne teževe.ko je plovilo dokončano pridejo iz loyda na pregled.izdelave-dokončanja plovila da je vse po predpisih.jaz sem imel na plovilu v kokpitu kuhinjo z plinskim štedilnikom ki pa sem ga moral pri ogledu iz loyda odstraniti.po končanem ogledu sem ga enostavno namontiral nazaj in mi je služil zelo dobro.nato pa pride do urejanja papirjev.trajalo je cca pol leta z podmazovanji cca skupaj 1000 eur da je bil registriran v izoli.gliser pa kot sam več kot odličen z vsaj 100km. enkrat sem zapeljal v čeri z polnim plinom in 12 ljudmi na krovu.po podnu je nabijalo kot za stavo bil sem stoposto da gremo na poden.skočim v vodo in spodaj nniiiič.neverjetno močan in kompakten glisar.če te zanima kaj okoli notranje razporeditve pa povej
Uporabniški avatar
goahead
Admiral

OdgovorNapisal/-a goahead » Ne Dec 29, 2013 18:21

Z vsem se strinjam le, da mora biti motor vsaj 130KM (notranji). Vse kar je manj je velika matra za ven iz vode. To je preizkuseno. Ce si bos omislil notranji beencinski motor je optimum 4.3.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta