Težave pod 2000 obratov...
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Težave pod 2000 obratov...
Pozdravljeni....
Zanima me še ena zadeva... kaj je vzrok trokiranja motorja oz cukanja po domače pod malimi obrati? V prostem teku tudi ugasne.. nad 2000 obrati gre bp. Dovod goriva se je pregledal..... filter je čist... gumice so ok niso razpokane v uplinjaču.... dize so proste... kaj bi se lahko bil vzrok??
Razdelilna kapa je nova z kabli vred.... tri tedne je delal ok...
Prosim za hitre odgovore... hvala in lp
Zanima me še ena zadeva... kaj je vzrok trokiranja motorja oz cukanja po domače pod malimi obrati? V prostem teku tudi ugasne.. nad 2000 obrati gre bp. Dovod goriva se je pregledal..... filter je čist... gumice so ok niso razpokane v uplinjaču.... dize so proste... kaj bi se lahko bil vzrok??
Re: Težave pod 2000 obratov...
uros1j napisal/-a:Pozdravljeni....
Mene je takole enkrat hecala samo ena svečka... prebijala
Wellcraft 2600 Martinique
Pod prostim tekom ugasne ko mu das gas in ga odvzames... ko ga prizges pod prostim tekom dela. Ko dodas malo gas zacne trokirat. Ko pride nad 2300 obratom dela ok.. ko odvzames gas na prosti tek ugasne..
To so zdaj tocne informacije kako dela...
Ce bi bila svecka pomoje nebi niti pod prostim tekom delal..
Sumim nekaj na uplinjac...
To so zdaj tocne informacije kako dela...
Ce bi bila svecka pomoje nebi niti pod prostim tekom delal..
Sumim nekaj na uplinjac...
info
rešil sem, da sem izpraznil tank dal nov bencin, namestil separator in dela ko urca kondenz je problem in pa določene bencinske
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost