Pozdrav. Mislim, da si se dobro odločil. zaradi USA . glede čolnov.
Bayliner 1750 CU Bowrider je odličen čoln. sem ga kupil za eno sezono pa jih je bilo naenkrat 18.
odličen motor, nikoli kaj narobe, vsako leto servis in enkrat zamenjan kolektor in riser. pa parkrat impeler.
pa tudi prenoćiti se da na njemu in če te dobi dež ni problemov. resnično zadovoljen in spomladi sem ga prodal 1.vemu kupcu.
z malo pozornosti ga bo uporabljal še 20 let. eden ga odlično obvlada tudi na suhem in vse lahko narediš praktično sam.prava velikost.
tega k si gledal..težko rečem, dokler ne vidim v živo. fisherman ja uporabno in nezahtevno . če te zanima fisherman 5 m mrcury 40 chip na 60 pa javi.prvi lastnik in zelo malo ur. cena pa ugodna.lahko tudi z vezom krk Čižiči.
če pa počakaš pa tudi nisi kaj zamudil.
Kater je primeren čoln zame-začetnik?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Kater je primeren čoln zame-začetnik?
jozko napisal/-a:primorc84 napisal/-a:Lej moj primer gledazl.... Sem se razpizu sem pelju v Trin kjer je edini pogrutal da je bla ena od diz počena...
Kaj pa je to Trin, a je to kakšno podjetje![]()
Stric Google pokaže, da je to Vgradana tuš kad od Kolpasan-a
Sicer pa težko berljiv tekst
Kaj pa je to "Vgradana"
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Re: Kater je primeren čoln zame-začetnik?
primorc84 napisal/-a:Lej moj primer gledal za čolne in skoz na mornaru, kar sem opazil oglas na bolhi; čoln takoj všeč že po slikah itak cena ugodna.
Se vozim pogledat - itak če ga ne damo v vodo, ga ne vzamem; pridem k možakarju: čoln že naštiman, ga je zagnal itak provat ga nisva šla k je mel zdravstvene težave. Gledam se mi je zdel ok prikolico gledam bo ok. Pripeljem domov, šibam na morje dam gas in se začne wo...wo...
Dve leti sem se drku z motorjem vozu serviserjem po obali... Vsi: smo zrihtali... Dam v vodo in spet wo...wo....
Sem se razpizdu sem pelju v Trzin kjer je edini pogruntal da je bla ena od diz počena od takrat ni problemov: yamaha 55 prede prov uno k daš gas prov ustreli.
Aja naj povem da sem menju prikolico k una k je bla z čolnom ko sem jo prpelju na dvorišče je kar zacvetela(rja). Ker je čoln dalj časa stal sem mogu menjat vse cevi bencin pumpo in še in še pa sesalne lističe pa vsa tesnilca v karburatorjih...... stošek je bil kmalu kolko sem dal za čoln.
In kaj mam zdej ena stara jajca ma k gremo v 5 in glisira 21 vozlov sem najbolj srečen človek na morju vsaj meni se zdi tako.
Tu pa tam sem dodal ali zamenjal kako črko ter dodal nekaj ločil in še nekaj malenkosti za berljivost
Ja, Trin je pa Trzin in tisti edini ki je tam 'pogruntal' problem na Yamahi je bil pa najbrž Daki
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov