Zdej si pa že zahteven... Bodi vesel, da imaš motor na krmi namontiran in da ni na mestu električnega sidra na premcu!!!!
General boats - Pajerjev nakup
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
dinksi napisal/-a:Zelo zanimiva zgodba. Me pa g. Lazar in Adrian zelo spominjata na staro zgodbo o Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Samo, da v tej zgodbi ista oseba podnevi prodaja barke in ponoči žetone. Je preveč naključij!!
Pajer1
Srečno!!
Odlično.
Še eno podjetje, katero oglašuje na Mornar.net in ne obstaja v poslovnem imeniku Slovenskih podjetij: ADRIAVAL d.o.o. Tudi na njihovi spletni strani ni osnovnih podatkov podjetja! Ko vtipkaš Adriaval d.o.o. na
Infocity.si, pevsmeri na Adrianavtika d.o.o., katero ima 2 računa blokirana, 1 zaprt! Sprašujem se, kako se lahko kupec zanese na take prodajne organizacije?
Infocity.si, pevsmeri na Adrianavtika d.o.o., katero ima 2 računa blokirana, 1 zaprt! Sprašujem se, kako se lahko kupec zanese na take prodajne organizacije?
zanmivo tole branje
vsak mora izkusiti nateg kakršnega sta vsaj dva doživela v tejle temi.
in takrat dobiš izkušnjo katere ne pozabiš - saj veste prve ne pozabiš nikoli
takrat se naučiš s kom boš posloval in na kakšen način - seveda boš na začetku moral primakniti kakšen € več (katerega zelo neradi) vendar vidimo da je na koncu vrednost tistih cca 5% vredna veliko več. tako pač je!
žalostno je da ste se nakateri to naučili pri večjih denarcih.
se pa motimo vsi in prav tako delamo napake vsi...
malo iz konteksta - danes dobim predlog za izvržbo, kjer me je skoraj kap! in po klicanjih na ministrstva ugotovimo, da je pač en uradnik naredil napako - za piko na i pa mi povedo, da se moram pisno pritožit in da bodo lahko le tako uredili zadevo saj mora to potrditi ne vem kateri organ vse...
nauk zgodbe - če je država na glavo kako naj ne bi bili tudi vsi ostali, ki delamo v njej!?! pač moramo zadeve vzeti v svoje roke - žalostno!
osebno, bi jim naredil za tistih 200€ takšno sranje, da bi se skupaj s prodajalcem odpeljal do serviserja, ki bi nama častil še pivo.
da bi mi pa montirali napačen motor na čoln? ja ne vem no - se mi glava odpre - velika verjetnost je, da je bil čoln tudi kupljen na podlagi tega, da bo pasal na njega motor saj je vse skupaj povezano s stroški...in te stroške vsaj deloma zahteval povrnjene od prodajalca čolna!
o firmah brez kapitala nam je pa vsem vse jasno - meni le ni kako se lahko resno pogovarjate s tako firmo o nakupu plovila? kolikor jaz vem garancijo ureja prodajalec? in ko prrodajalec zapre firmo...?
vsak mora izkusiti nateg kakršnega sta vsaj dva doživela v tejle temi.
in takrat dobiš izkušnjo katere ne pozabiš - saj veste prve ne pozabiš nikoli
žalostno je da ste se nakateri to naučili pri večjih denarcih.
se pa motimo vsi in prav tako delamo napake vsi...
malo iz konteksta - danes dobim predlog za izvržbo, kjer me je skoraj kap! in po klicanjih na ministrstva ugotovimo, da je pač en uradnik naredil napako - za piko na i pa mi povedo, da se moram pisno pritožit in da bodo lahko le tako uredili zadevo saj mora to potrditi ne vem kateri organ vse...
nauk zgodbe - če je država na glavo kako naj ne bi bili tudi vsi ostali, ki delamo v njej!?! pač moramo zadeve vzeti v svoje roke - žalostno!
osebno, bi jim naredil za tistih 200€ takšno sranje, da bi se skupaj s prodajalcem odpeljal do serviserja, ki bi nama častil še pivo.
da bi mi pa montirali napačen motor na čoln? ja ne vem no - se mi glava odpre - velika verjetnost je, da je bil čoln tudi kupljen na podlagi tega, da bo pasal na njega motor saj je vse skupaj povezano s stroški...in te stroške vsaj deloma zahteval povrnjene od prodajalca čolna!
o firmah brez kapitala nam je pa vsem vse jasno - meni le ni kako se lahko resno pogovarjate s tako firmo o nakupu plovila? kolikor jaz vem garancijo ureja prodajalec? in ko prrodajalec zapre firmo...?
Fisherman napisal/-a:Mislim da te zadeve zelo natančno določata Obligacijski zakonik in Zakon o varstvu potrošnikov.
Samo na pravi naslov se je treba obrniti.
ti s prve roke povem, da so zakoni napisani kateri se ne izvajajo!
se boš šel za 200€ tožarit? boš izgubljal živce?
pač zadevo je treba preveriti preden jo kupiš...in ravno takšne izkušnje, ki se objavijo javno nas obvarujejo potencijalnih slabih izkušenj...
verjetno je pri tej fermi ogromno zadovoljnih strank ampak 100 zadovoljnih in 1 nezadovoljna pa na koncu počasi propadeš...vsaka stranka je zlata stranka in če bi bilo potrebno da pajerju da 200€ iz svojega žepa bi se mu v letu ali dveh obrestvovalo 1000% saj bi to pozitivno izkušnjo delil recimo tukaj z nami...in tako dobil 1 novega kupca tako pa jih je 10 izgubil...
ah on se pa sedaj prereka kaj in kako...in seveda kako država dovoli da obidemo zakone in podobno...mah brez veze...sploh ne odprem več te teme!
...
Nazadnje spremenil Tex, dne To Dec 14, 2010 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tole s Primorci, Dolenjci, Štajerci in Ljubljančani mi gre pa malo na bruhanje... Pa a se moramo res delit??? Teh ušivih 2 miljona nas je, pa še to bi radi razjeb***... Primitivna zaničevanja celincev ne sodijo niti v gostilno, ne pa v JAVNO debato, ki jo bere tisoče ljudi... Adrian, ste pokazali svoj IQ, očitno je na ravni številke čevlja vaše noge...
Jaz sem s sklicevanjem in citiranjem določb teh dveh zakonov marsikakšno reklamacijo dobil. Pa ni treba, da greš takoj na sodišče in k advokatu. Za začetek se obrni na tržno inšpekcijo, pomagaj si pa še z uradom za varstvo potrošnikov in zvezo potrošnikov in seveda z mediji.
Kar funkcionira. Če misliš, da gre za davčno utajo, pa zagrozi še z davčno inšpekcijo.
Kar funkcionira. Če misliš, da gre za davčno utajo, pa zagrozi še z davčno inšpekcijo.
Povsod je lepo, na morju je najlepše.
Novinec napisal/-a:Zapri temo!![]()
LP
Ma ne pust. Je zanimivo posebej, če nisi vpleten. Zanimivo je, kako ima vsak svoj prav. Pajer1, ker se čuti oškodovan. Prodajalci se itak branijo z vsemi kremplji, resnico nam je pa, žal, povedal admin.
Moti me le nivo komuniciranja.
Da pa je 90 % jare gospode, ki se ukvarja s prodajo plovil pod "morsko gladino" in blokiranih, je pa tako ali tako dejstvo. Razlog za to pa je lenoba in pohlepnost po zaslužku. Vsi bi prodajali in kasirali, glumili gljivo po sejmih, restavracijah, pljunil v roke pa ne bi (skoraj) nihče.
Da pa smo vsi skup preveliki "gorenjci" in iščemo na vse pretege najceneje, potem pa kukamo, je pa tudi dejstvo. Tudi sam sem bil že dostikrat nategnjen (ne v navtiki). Ampak, ko sem premislil, sem si bil po večini sam kriv. Dal bi dva kovača več, pa bi blo O.K. Ampak ne! Pol sem mel pa glavobole in zgodbe na zgodbe, ...
Sicer je pa podobnih tem že bilo na tem forumu. Se spomnite une, da bi prpelu gumenjake iz Kitajske, jih prodal prjatlom, ob tem pa svojga dobu đabe. Zamislite si tistga prjatla, ki bi šel s to gumico na morje. Kdo bi mu reševal garancijo ??? To bi šele ble zgodbe.
Aja, pa še to. Hvala bogu, da sn Štajerc
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov