Mnenje

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Če Nov 29, 2012 22:36

šlauhlos je pogojno dober edin v kabin, če kaka švabica uleti,za na vodo pa ziher ni :lol:
Lp CC
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Nov 30, 2012 14:58

Ideja je, da tu dobi odgovor Dask, ne pa da 'zezanje' amerglassa. Postavite se v Daskovo kožo in pomislite, kakšen vtis potem naredi 'Morjeplovec' na novinca...

O tem, ali je boljši gumenjak ali trdoplastični, so mnenja različna in o tem je bila beseda recimo v temi Domet gumenjakov , v temi Primerjava in v temi Gumenjak - kaj so prednosti .

Tam tistih, ki imajo gumenjake (in pojasnijo svoje razloge za to) tem nekako ni nihče zezal, tudi če se z njimi ni strinjal.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
amerglass
Kontraadmiral
Kraj: Lj-okolica

OdgovorNapisal/-a amerglass » Pe Nov 30, 2012 15:11

V ČRNO 8)
Dask
Višji štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a Dask » So Dec 01, 2012 09:23

Tomki hvala, sem se ze zbal, da bo tema malo zavila od moje zeljene informacije.

O znamki quicksilver je ze nakaj napisano vendar ne veliko ali pa nisem nasel, zanima pa me se kako je s kvaliteto oblazinjenja na teh colnih. Kako izgledajo blazine po nekaj letih izpostaljenosti vremenskim vplivom in pa seveda normalni uporabi.

Thx.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti