Glede avta in preteške prikole naj te ne skrbi.Jest vlečem cca 1,2t za sabo z Golfom 1,9 dizel 100KM,pa gre brez problema,če znaš pametno vozit.Tudi ni nobenega problema čoln v vodo ali iz vode spravit.Je res da ni nekih presežkov moči.
Glede linkov ki si jih dal,bi se pa odločil za ta tretjega(komplet prenovljen-od našega člana) ali ta zadnjega.
Prosim za mnenje
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Sem opazil da je med izbranimi in če te zanima se slišiva.
Nisem ga pa hotel favorizirati.
Prodajam ga ni pa nujno, da ga prodam. Imam nekaj ponudb za menjavo, ki pa žal meni ne odgovarjajo.
Za mojega bo držalo, da je kompletno poštiman. Prodajam ga izključno zaradi že ogledanega večjega z kabino. Cena upam, da je realna je pa še odprta in po dogovoru. Je pa vedno za kupca previsoka ali pre nizka za prodajalca. Prodam pa ga le za pametno ceno ki bo tako za kupca kot zame sprejemljiva. Maneverskega prostora v mojem primeru je še veliko. Ni mi ga pa potrebno prodati na vrat na nos saj je čolnu nič ne manjka. Razen elektronike na konzoli. Tisti ki ga bo vzel bo brez skrbi jaz pa tudi saj vem, da ne prodajam nekaj zaradi katerega bi kupec hodil nazaj se pritoževat. Sploh glede motorja ki je srce čolna saj ga na mojem ni več. Letos, če ga ne prodam ga zase samo še temeljito spoliram. Opcijo imam dati nanj 4T, Hondo 50KM. Že sedaj je bil gor 2T, 50 KM Mercury in je s petimi na čolnu glisiral z lahkoto. Popil pa ne več kot 12 litrov/h.
Premisli ponudbe je na Mornarju več kot dovolj.
Moji kontakti so v oglasu ali pa preko ZS.
Lp, Pozejdon
Nisem ga pa hotel favorizirati.
Prodajam ga ni pa nujno, da ga prodam. Imam nekaj ponudb za menjavo, ki pa žal meni ne odgovarjajo.
Za mojega bo držalo, da je kompletno poštiman. Prodajam ga izključno zaradi že ogledanega večjega z kabino. Cena upam, da je realna je pa še odprta in po dogovoru. Je pa vedno za kupca previsoka ali pre nizka za prodajalca. Prodam pa ga le za pametno ceno ki bo tako za kupca kot zame sprejemljiva. Maneverskega prostora v mojem primeru je še veliko. Ni mi ga pa potrebno prodati na vrat na nos saj je čolnu nič ne manjka. Razen elektronike na konzoli. Tisti ki ga bo vzel bo brez skrbi jaz pa tudi saj vem, da ne prodajam nekaj zaradi katerega bi kupec hodil nazaj se pritoževat. Sploh glede motorja ki je srce čolna saj ga na mojem ni več. Letos, če ga ne prodam ga zase samo še temeljito spoliram. Opcijo imam dati nanj 4T, Hondo 50KM. Že sedaj je bil gor 2T, 50 KM Mercury in je s petimi na čolnu glisiral z lahkoto. Popil pa ne več kot 12 litrov/h.
Premisli ponudbe je na Mornarju več kot dovolj.
Moji kontakti so v oglasu ali pa preko ZS.
Lp, Pozejdon
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Definitivno ti predlagam elana GT495 F, katerega lastnik sem tudi sam. Pa ne samo zato. Čoln je precej masiven, zelo racionalno razporejen, veliko prostora za odlaganje, široka konzola pa tudi plovne lastnosti niso slabe za ta razred. V minus mu gre grda oblika kljuna, ki pa na valovih precej pripomore k temu, da v čoln ne šprica. Na ceni bi moral kaj narediti, ker se mi zdi kar drag, v primerjavi s tem koliko sem jaz dal zanj pred 3 leti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov