Sam imam 470 Sport in lahko povem, da je čoln res OK. Na njem imam Mercury 75 in sem ga pognal do 34 vozlov (jaz, žena in dve hčerki), tolkk da sem videl kolk gre...
Čoln je res prekrasen za štiričlansko družino. Ko so malce večji valovi res ni morda najbolj priročen, vendar je pa potrebno upoštevati da ima nizek ugrez in da se po velikih valovih običajno tudi ne vozimo. Je pa potrebno dodati, da je tudi v takih okoliščinah vse v mejah normale...
Mojga lahko vidite na you tube; vtipkaj quicksilver 470 sport & mercury 75
LP :
Quicksilver 470 sport
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
470 SPORT
Quicksilver 470 Sport
Matjazxx pozdravljen!
Tudi sam gledam sedaj takšen čoln kot ga imaš ti. Povej mi prosim, če se odločim za nakup, na kaj naj bom posebej pozoren in pa pri motorju, ki je prav tako Mercury, le konjenica je malo manjša. Mi lahko na mail ali na ZS pošlješ prosim kakšne detaljnejše slike notranjosti čolna. Hvala.
LP
Marko
Tudi sam gledam sedaj takšen čoln kot ga imaš ti. Povej mi prosim, če se odločim za nakup, na kaj naj bom posebej pozoren in pa pri motorju, ki je prav tako Mercury, le konjenica je malo manjša. Mi lahko na mail ali na ZS pošlješ prosim kakšne detaljnejše slike notranjosti čolna. Hvala.
LP
Marko
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti