Pomoč oz. vaše mnenje

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » To Okt 19, 2010 06:54

Dino prvo razmisli za kaj in koliko oseb potrebuješ čoln potem bo lažje svetovat kaj vzemi, je pa nekaj, vsi ti čolni do 5m ne delajo čudežev in je potrebno precej gledat kdaj ali kako se voziš. Šele večji od 5 se naslonijo na naslednji val in tako manj tolče in lepše se pelje.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Okt 19, 2010 07:10

Sem imel gumenjaka starega 20 let, slike so nekje na forumu. Imel je pet flik in je samo malo spuščal. :lol: Na 14 dni sem ga enkrat malo napumpal drugače pa je zadeva bila vredu in brez bojazni, da bi padla krmna stena vstran ali da bi počilo dno. Šlo pa je tudi. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
klemzi
Admiral
Kraj: trzin

OdgovorNapisal/-a klemzi » To Okt 19, 2010 14:07

Glede na to, da imaš otroke bi ti jaz priporočal kakšnega fishermana, kateri nudi največ prostora, sploh do dolžine 5m je pomemmben vsak cm. Pri starejših plovil je najbolj pomembno kako je vzdrževano. Ampak jaz bi na tvojem mestu dajal bolj poudarek kako je vzdrževan motor. Ponavadi je to kar premo sorazmerno.
Ti si najdi čoln, kateri ti bo odgovarjal mi pa ti bomo svetovali.

LP Klemen
dino1966
Praporščak

Pomoč oz. vaše mnenje

OdgovorNapisal/-a dino1966 » To Okt 19, 2010 14:49

Bom premislil, predvsem pa se bom najprej malo ohladil, ker imam od vsega tega brskanja po netu že polno glavo (skratka sem čisto not pado).
Saj se tako skoraj nič ne prodaja, tako da mislim da mi ne bodo vsi tisti najboljši že ušli k novim lastnikom. :cry:
Pa hvala vsem skupaj za mnenja in koristne nasvete.

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti