jonyyy napisal/-a:vsi tolko o vzdrževanju nabijate .. z tem čolnom nebo nobenih stroškov .. malo ga bo porihtal in ostalo bojo le stroški bencina .. itak ga bo zvečer ven iz morja potegnil , tako da nebo nobenemu plačeval za privez..
sam imam barko v piranu ( je res da je stara), ampak me pride manj stroškov kot če bi jo najel za 1 tedn skoraj
čoln
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
Trunkelj
- Kapitan fregate
- Kraj: Šentvid pri Strični-ankaran-krk-umag-zrče
stanec napisal/-a:Če je predvidena uporaba 5-10dni,ga jaz sploh ne bi kupoval,saj ne verjamem, da veš kaj vse potegne plovilo za seboj,mislim na samo vzdrževanje.
Raje bi se odločil za najem na licu mesta in to takrat,ko bo lepo vreme,saj je za tako plovilo le potrebno imeti mirno morje.
Če pa pripelješ svojega se lahko zgodi,da ga sploh ne uporabiš.
Če bi vsi tako razmišljali, potem nebi nikoli nihče imel svoje plovilo
Ure dnevi leta tečejo....
-
Trunkelj
- Kapitan fregate
No evo tako pa je doma elanček še mal ga bo treba kaki detail popravt pa bo ko puška.....
evo se slikce elančka ....se opravičujem ker niso HD , se pa da lepo videti kaksen je in kako izgleda (slikal z telefonom)
sem ga testiral lepo gre zelooo
evo tole slikco sem naredil lansko leto v kotoru zanimivo plovilo zeloooo spodnji del čoln zgornji gumenjak hehe
Ali kdo kaj več ve o njem ?

evo se slikce elančka ....se opravičujem ker niso HD , se pa da lepo videti kaksen je in kako izgleda (slikal z telefonom)
sem ga testiral lepo gre zelooo
evo tole slikco sem naredil lansko leto v kotoru zanimivo plovilo zeloooo spodnji del čoln zgornji gumenjak hehe
Ali kdo kaj več ve o njem ?

-
Trunkelj
- Kapitan fregate
HaHa na yutubu gledam tomos in naletim na tole hehe naš prejšno omenjen whaly in 18 konjev
http://www.youtube.com/watch?v=A2sef-7a ... re=related
oranje hehe
http://www.youtube.com/watch?v=BODEso2P84o
http://www.youtube.com/watch?v=A2sef-7a ... re=related
oranje hehe
http://www.youtube.com/watch?v=BODEso2P84o
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
-
Trunkelj
- Kapitan fregate
Marcel_Mastnak napisal/-a:Za tiste ki rentajo bi bil idealen ker se lahk zgleda tud v skale zaganjaš z njim pa mu nič ni razen da se motor lahk poškoduje
ja maš prav samo je pa idealen nobenga vzdrevanja ni treba samo opereš ga z sladko vodo pa kak poliš za čolne z zaščito pa je to to.Nasledni bo tak moj, 3,10m kosta 1700evrčkov pa do 10 konjev samo če bi dal kako Tomos 18 mu neb nič skodovalo itak je isto teška pa bi bil ko sneta skera ..... po mošnosti še oranžen pa bi blo to to prodajajo ga na pagu tam k so zrče prvo čoln kupit pal pa se u zrče zažurat drugi dan pa domu mal mačkast a na vodi ni količkov pa bankin tako da bi se kar normalno zgledealo ko bi se pelau hehe ali pa kaki 3,70 tudi huda zadeva za pogledat ,kaj vi mislte?
L.P
Damjan
Jape napisal/-a:S tako banco smo se bred mnogimi leti poizkušali igrati po zalivčkih okoli Korčule. Čolniček je po mojih izkušnjah primeren edino za na jezero. Po valovih smo zajemali vodo , premetavalo nas je kot na rodeu. V njem smo bili štirje odrasli.
Pod tole se podpišem, moje mnenje je, da je uporaba na morju neprimerna in nevarna. To ni čoln za morje, govorim iz lastnih izkušenj.
bmk napisal/-a:Jape napisal/-a:S tako banco smo se bred mnogimi leti poizkušali igrati po zalivčkih okoli Korčule. Čolniček je po mojih izkušnjah primeren edino za na jezero. Po valovih smo zajemali vodo , premetavalo nas je kot na rodeu. V njem smo bili štirje odrasli.
Pod tole se podpišem, moje mnenje je, da je uporaba na morju neprimerna in nevarna. To ni čoln za morje, govorim iz lastnih izkušenj.
No ja, čoln je lahko tudi za morje, samo moraš vedeti na kakšno morje se podajaš. Pri valovih, ki se približujejo metru ali več v višino pač s takim čolnom ne izpluješ. Če pa greš vseeno in te zaliva ter se ogrožaš, pa čoln nima nič pri tem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti