bojan11 živjo. Vem, da si bil v Zadru. Sva v ponedeljek govorila po tel. na hitro...
Sem tudi sam poslal mail za Stingraya in Ciero. Čakam odgovor (če sploh bo) in poročam...
STINGRAY-MNENJE
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
http://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/ ... as-3546680
evo, to je ta nateg. Objavljeno v temi: Še en tiček, ki se je pomladil.
evo, to je ta nateg. Objavljeno v temi: Še en tiček, ki se je pomladil.
Plovilo: ALA MOANA II
@Bimmer
Za prvi oglas bi se upal staviti, da gre za enak nateg. Za tretji pa skoraj upam staviti...
Prvi je iz istega kraja! Imam dober spomin, ko nekaj vidim, tretji oglas enako brez cene, nekam čuden prevod dveh besed in spet brez telefonske, kdo hudiča še prodaja kaj brez telefonske številke!
Samo moje misljenje, ker ne bi radi brali, da se je kdo od nas nategnil...
Tudi pri nas se da dobiti dobre in poceni colne, sploh v tem razredu, ki ga gledas...
Za prvi oglas bi se upal staviti, da gre za enak nateg. Za tretji pa skoraj upam staviti...
Prvi je iz istega kraja! Imam dober spomin, ko nekaj vidim, tretji oglas enako brez cene, nekam čuden prevod dveh besed in spet brez telefonske, kdo hudiča še prodaja kaj brez telefonske številke!
Samo moje misljenje, ker ne bi radi brali, da se je kdo od nas nategnil...
Tudi pri nas se da dobiti dobre in poceni colne, sploh v tem razredu, ki ga gledas...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Za Ciero se meni tudi zdi. Wellcraft je preko prodajalca, tko da je verjetno ok. Kakšno mnenje o Wellcraftu?
Za Stringraya je pa tudi vprašljivo.
Hvala, mamamicka za nasvet. Po moje znam že celga mornarja na pamet...
Si bom nekatere pogledal v živo.
Se pa ne omejujem samo na slo trg, zato gledam tudi drugje. Je pa res, da je pri nas najbolj sigurno.
Poročam kako bo šlo naprej...
Za Stringraya je pa tudi vprašljivo.
Hvala, mamamicka za nasvet. Po moje znam že celga mornarja na pamet...
Si bom nekatere pogledal v živo.
Se pa ne omejujem samo na slo trg, zato gledam tudi drugje. Je pa res, da je pri nas najbolj sigurno.
Poročam kako bo šlo naprej...
Plovilo: ALA MOANA II
Kdor čaka dočaka... Jaz sem pred tedni kupil coln svojih želja in to za že skoraj smešen denar... Tudi jaz poznam mornarja na pamet, se sploh ne morem odvaditi, da nebi gledal. Je pa nekaj res... "Terno" bos lazje zadel na bolhi ali celo Salomonu... Ti povem iz 2. roke. 1. je moj oče.
V roku 1 tedna je kupil 2 colna in zdaj se odloča katerega bo imel
.
V roku 1 tedna je kupil 2 colna in zdaj se odloča katerega bo imel
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov