Nasvet pri nakupu fishermana do 5m
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Poglej moj kolega, kupil to plovilo za slabih 8.500€ pred dvemi leti, trup 3.000€ in motor 5.500€, vse letnik 2011, motor je mel 90ur ob nakupu.
Kupljeno v Grado, tam vsaka hisa ima svojo barko, varjanta miami, v tistih kanalih gres na subito in imas samo za izbrat kaj ces kupit....
Kupljeno v Grado, tam vsaka hisa ima svojo barko, varjanta miami, v tistih kanalih gres na subito in imas samo za izbrat kaj ces kupit....
Nazadnje spremenil moro12345, dne Pe Avg 18, 2017 12:35, skupaj popravljeno 1 krat.
http://m.subito.it/nautica/sessa-marine-ocean-cabin-55-con-evinrude-90-treviso-211288698.htm?&from=userlist_211288698
Tale se mi zdi kar ugoden,samo ne vem če je kaj takega primerno za začetnika. Jaz nameravam čoln imeti v vodi čez sezono,ker živim dobre pol ure od morja in bi ga lahko uporabljal čez celo sezono. Kabinica pa bi bila še kako prav za shranjevanje opreme ali za prespat med kakšnim vikendom.
Tale se mi zdi kar ugoden,samo ne vem če je kaj takega primerno za začetnika. Jaz nameravam čoln imeti v vodi čez sezono,ker živim dobre pol ure od morja in bi ga lahko uporabljal čez celo sezono. Kabinica pa bi bila še kako prav za shranjevanje opreme ali za prespat med kakšnim vikendom.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti