Privez v istri
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Full hvala za razsvetljenje, da v bistvu to kar hočem ni "komunalni vez", ampak nautični in čez vikend se bom probal pozanimati.
Zanima pa me a v marini NG vlada res tolko brezvladja, da nikogar ni in prideš na pivo, zavežeš pa te nben nič ne vpraša?
Kaj pa ta navtični vez lahk koristim tudi čez vikend ali pa se vežem na bojo?
Zanima pa me a v marini NG vlada res tolko brezvladja, da nikogar ni in prideš na pivo, zavežeš pa te nben nič ne vpraša?
Kaj pa ta navtični vez lahk koristim tudi čez vikend ali pa se vežem na bojo?
Wellcraft 2600 Martinique
v ng sem bil pred 3 tedni...ko sem prispel do marine in želel vprašati ali je kaj prostega samo za prenočit...ni hotel niti poslušat tisti varnostnik ali upravitelj, nekaj je mahal z rokami in rekel naj probam na komunalnih... nato smo malo krožli pri komunalnih, iskali koga za kaj vprašat... na koncu sem se vezal na pomol in šel lepo na pivo dalje... ne veš ne kdo pije ne kdo plača...totalna anarhija
[quote="brane40
Tale Hypo pa res nima sreče z navtiko...[/quote]
Mislim, da se bodo počasi umaknili iz Balkana. Sicer pa vse kar majo so zgradili tle dol iz ene kurčeve menjalnice leta 90.
Ker Hypo Steiermark, Hypo NiedrigOsterreich nimajo nič skupnega s Hypo Alpe Adra, ki je vmešan v vse žive afere pri nas in soseščini!
Tale Hypo pa res nima sreče z navtiko...[/quote]
Mislim, da se bodo počasi umaknili iz Balkana. Sicer pa vse kar majo so zgradili tle dol iz ene kurčeve menjalnice leta 90.
Ker Hypo Steiermark, Hypo NiedrigOsterreich nimajo nič skupnega s Hypo Alpe Adra, ki je vmešan v vse žive afere pri nas in soseščini!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- bluesky
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana Šentvid
- Kontakt:
No. 1 napisal/-a:A kdo ve kako se koristi navtični vez za en vikend al pa boja al pa... U glavnem v NG bi rad čoln vezal za čez noč npr ta vikend?
Kdo pa je lastnik marine NG, ki je v stečaju?
Če nimaš kaj predolgega lahko vežeš v kakšnem zalivu na boji blizu NG. Za vikend ti ne bo noben težil, tudi zaračunal ne bo nihče. V zalivu Dajla je sedaj kar nekaj prostih boj.
BlueSky
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti