Nakup plovila iz Italije
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Nakup plovila iz Italije
Se muzicko ti zapojemo? 
Suznik napisal/-a:Iščem nekoga, ki bi mi lahko pripeljal gumenjaka s trdim dnom iz Italije.
Cena: do 2000 €
Mere: 4,5m z motorjem od 40 do 60 konjev
Kontakt: 040 817 167 (Daniel) ali daniel1.suznik@gmail.com
Za tako bogatijo bi mogoče raje kakšno jahto 20 metrsko kdo pripeljal. Just sayin..
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Suznik napisal/-a:Iščem nekoga, ki bi mi lahko pripeljal gumenjaka s trdim dnom iz Italije.
Kot so ti ze soforumasi napisali v tej enacbi neki ne stima.. in to ni ne gumenjak s trdim dnom ne motor of 40-60 konjev ne nekdo ki pripelje
Tukaj lahko vidite, kaj se prodaja v Italiji od gumenjakov do 2.000eur.
https://www.subito.it/annunci-italia/ve ... shiptype=3
Kar koli delaš, naredi kvalitetno ali se pa raje sploh ne loti.
Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Ma za tak dnar je imel v mislih ceno prevoza.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
primorc84 napisal/-a:Ma za tak dnar je imel v mislih ceno prevoza.
Cena za prevoz verjetno niti ni slaba
Potrebno je vedeti še:
-iz katerega konca Italije, do kam v Sloveniji
-podatke o čolnu in motorju
-če je čoln na prikolici
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Dvomim da bi bil kdo prpravlen plačat 2000€ za prevoz ene lahke gumice iz italije do slovenije.
Če pa je to res to, ti jo jaz peljem iz kjerkoli v italiji ob katerikoli uri za 2000€. Zdele takoj pustim vse in grem ponjo.
Če pa je to res to, ti jo jaz peljem iz kjerkoli v italiji ob katerikoli uri za 2000€. Zdele takoj pustim vse in grem ponjo.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Ja hotu sem povedat da za 2 jurja ne dobiš dosti od čolna.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
Škoda energije
Me malo spominja na debato na enem drugem forumu ko je nekdo prijavil da je super zadovoljen z avtom ker ima avto ki ima lahko končno 250km/h in povprečno porabo na tank 4l/h skratka buče ...
Potem pa forumaši ki imajo nekaj pojma debatirajo ali je to sploh možno ob upoštevanju nekih ekstremnih razmer ki jih v vsakdanji uporabi ni.
Skratka gumenjaka s temi karakteristikami za ta denar ni razen če pri pogajanjih uporabiš strelno orožje
Mislim da smo to tako ali drugače poskušali avtorju povedat ali bo povečal budget ali znižal zahteve.
Me malo spominja na debato na enem drugem forumu ko je nekdo prijavil da je super zadovoljen z avtom ker ima avto ki ima lahko končno 250km/h in povprečno porabo na tank 4l/h skratka buče ...
Potem pa forumaši ki imajo nekaj pojma debatirajo ali je to sploh možno ob upoštevanju nekih ekstremnih razmer ki jih v vsakdanji uporabi ni.
Skratka gumenjaka s temi karakteristikami za ta denar ni razen če pri pogajanjih uporabiš strelno orožje
Mislim da smo to tako ali drugače poskušali avtorju povedat ali bo povečal budget ali znižal zahteve.
Jaz sem imel bmw-ja e90 3.0d ki je imel končno 250kmh
In je pil na avto cesti ob pocasni vožnji 100kmh res 4 litre.
Trenutno morda res verjetno bi lahko sla tudi kak deci nizje... ampak ne povprecno na cel tank vsaj ne v nekih okvirih realne vsakdanje uporabe.Ampak ce hoces dokazat svoj prav kot ta osebek pac trdis da se da. To je bil cel point ...
Bonaparte napisal/-a:Jaz sem imel bmw-ja e90 3.0d ki je imel končno 250kmh
....nizbrdo....
Od Videža do Kopra bi šlo celo pod 4l.
Drugače pa sem zasledil kar nekaj smešno poceni plovil, ampak na Siciliji in verjetno nekaj ne štima in ne poznam prevoznika, ki ti pripelje od dol čoln za ta denar. 1eur/km je prijateljska tarifa.
Drugače pa sem zasledil kar nekaj smešno poceni plovil, ampak na Siciliji in verjetno nekaj ne štima in ne poznam prevoznika, ki ti pripelje od dol čoln za ta denar. 1eur/km je prijateljska tarifa.
Jaz sem placal 900 eur za prevoz deset metrskega čolna iz Napolija do Izole. Lahko vam posljem tel na privat.
V Napoliju je ogromno bark. Marine so prepolne.
V marinah ni bark kakrsne imamo navadni ljudje. V marini so samo jahte od milion eur naprej. Temu primerna je tudi cena marin. Za navadne deset metrske čolne ni privezov, zato imajo cca 400m od obale narejeno območje z bojami kjer take čolne lahko privežes in plavas na obalo ali tender ki ga das na streho avta. V napoliju imajo vsi colne izven sezone na suhem saj je bistveno ceneje. Imajo ogromna skladisca kjer racunajo 500€/mesec za hrambo 10m čolna.
V Napoliju je “skuplja pita nego tepsija” kot bi rekli hrvati.
Je bolj ugodno podarit nekomu barko kot jo prodajat in plačevat ta čas marino. Marina za dva meseca v sezoni za deset metrsko barko je 4.000€ in to ne v Napoliju ker v Napoliju ni mest ampak v pol ure odaljenem mestecu Baia.
Barke niti na smetisve ne mores peljat zastojn. To je tudi svinjko drago. Prvo ker poliestrska barka ne gre v ekološke odpadke niti v kosovne odpadke ampak jo moras dat na deponijo. Ker se poliestra ne da reciklirat in sezgat je ubicenje barke precej drago.
Da niti ne omenjam prevoz do deponije, vse barke nad 2,45m so izredni prevoz kar v italiji je cela komplikacija in izredno velik strosek.
Najbolj srecni so, ce kdo kupi barko in se znebijo vseh stroskov.
Jaz sem kupil par bark v Napoliju in lahko recem da sem imel le dobre izkusnje.
Letalo do napolija iz Trsta stane kot eno kosilo.
Pa tudi Napoli sploh ni tako kriminalno mesto, kot je dobilo sloves v Holiwoodskih filmih. Je veliko lepo cisto mesto.
Lepše in bolj čisto kot Trst. Pa tudi nič ne več ne manj kriminala ni kot v Trstu.
Treba je poudarit da vse hotele ima v lasti mafija, ko prides kot turist
V Napoliju je ogromno bark. Marine so prepolne.
V marinah ni bark kakrsne imamo navadni ljudje. V marini so samo jahte od milion eur naprej. Temu primerna je tudi cena marin. Za navadne deset metrske čolne ni privezov, zato imajo cca 400m od obale narejeno območje z bojami kjer take čolne lahko privežes in plavas na obalo ali tender ki ga das na streho avta. V napoliju imajo vsi colne izven sezone na suhem saj je bistveno ceneje. Imajo ogromna skladisca kjer racunajo 500€/mesec za hrambo 10m čolna.
V Napoliju je “skuplja pita nego tepsija” kot bi rekli hrvati.
Je bolj ugodno podarit nekomu barko kot jo prodajat in plačevat ta čas marino. Marina za dva meseca v sezoni za deset metrsko barko je 4.000€ in to ne v Napoliju ker v Napoliju ni mest ampak v pol ure odaljenem mestecu Baia.
Barke niti na smetisve ne mores peljat zastojn. To je tudi svinjko drago. Prvo ker poliestrska barka ne gre v ekološke odpadke niti v kosovne odpadke ampak jo moras dat na deponijo. Ker se poliestra ne da reciklirat in sezgat je ubicenje barke precej drago.
Da niti ne omenjam prevoz do deponije, vse barke nad 2,45m so izredni prevoz kar v italiji je cela komplikacija in izredno velik strosek.
Najbolj srecni so, ce kdo kupi barko in se znebijo vseh stroskov.
Jaz sem kupil par bark v Napoliju in lahko recem da sem imel le dobre izkusnje.
Letalo do napolija iz Trsta stane kot eno kosilo.
Pa tudi Napoli sploh ni tako kriminalno mesto, kot je dobilo sloves v Holiwoodskih filmih. Je veliko lepo cisto mesto.
Lepše in bolj čisto kot Trst. Pa tudi nič ne več ne manj kriminala ni kot v Trstu.
Treba je poudarit da vse hotele ima v lasti mafija, ko prides kot turist
Treba je poudarit da vse hotele ima v lasti mafija, ko prides kot turist se zavedajo da jim nosiš denar in te čuvajo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta