General boats - Pajerjev nakup

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Nov 04, 2010 06:09

.

Da bo tema obdržala rdečo nit, vas prosim, da ne smetite!

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
het
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a het » Če Nov 04, 2010 09:16

Tole me pa kar malo pogreje...

Je kdo preveril finančno boniteto Agencije Nord?
Zaposlenih: 0
Promet: 0 €
Dobiček 0 €
TRR: na dan 3.11. ta pravni subjekt nima transakcijeksga računa...

In tako dalje...

Škoda izgubljat besede, številke govorijo same zase.
debitel
Kapitan bojne ladje
Kraj: Usa
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a debitel » Če Nov 04, 2010 09:23

adrian napisal/-a:Debitel, pri meni ne moreš kupiti plovila, ker jih ne prodajam, prodam ti lahko le žetone za kazino, ampak verjetno nisi stranka, ki bi lahko razmetavala denar, vidim da tej debati ni konca, vsak tolče po svoje, raje se ukvarjajmo s svojimi čolnički, za kaj res pametnega kupit pa tko nimamo denarja, Pajer pa je itak ostal s svojim plovilom kot je razbrati revež in na cedilu, bolje da vihti svoj kamion kot je treba

Ne bom smetil Pajer, Tudi zame si DEC na mestu, sem pa 100%, da Adriana ne bo na nobeno naše srečanje. Ker bi moral od sramu skos v tla gledat, pa tudi verjetno nima cohones....

Adrian: Le čevlje sodi naj kopitar, če TI nimaš žetonov za razmetavat, je to tvoj problem, midva pa nisva ovc skupi pasla, niti me od daleč ne poznaš kaj jaz lahko in kaj ne, ali kdorkoli drug na tem forumu. Saj to ti je jasno verjetno, a ne?

Ti dam free nasvet. Spremeni taktiko, pa poskusi bit prijazen, friendly, boš več dosegel in dlje prišel. Kot si rekel, to ni pasji forum, tukaj je človek človek, kdorkoli že je, karkoli že ima ali nima in si zasluži spoštovanje. Za to pa se tako radi družimo in dobro razumemo. Jasno tudi to, a ne?
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Če Nov 04, 2010 09:37

Glede na to kako se branijo na vse pretege in potem padejo pod nivo normalne kulture je več kot očitno da smradu, ki ga širijo ne obvladujejo več.
Če imaš nešteto zadovoljnih strank in par nezadovoljnih se ne razburjaš toliko kot se g. Lazar in g. Giordano sploh slednji.
Pajerja osebno ne poznam ampak po vseh postih, ki jih spremljam zagotovo ni drkađija, ki se bo usajal brezveze.
Vaju tudi ne poznam ampak sta pa s posti dobro zaštartala in si sploh super mnenje ustvarila.
Saj taki hitro poniknejo in se potem pojavijo kot Nova "Agencija South" s 30 letno tradicijo since tisoč osemsto blablabla :shock:
Nazadnje spremenil cibro, dne Če Nov 04, 2010 09:39, skupaj popravljeno 1 krat.
adrian
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a adrian » Če Nov 04, 2010 09:38

ni konca teli debati, vsak po svoje,...res, bolše da vas pustim z vašimi problemi in razpredajte po svoje, je tukaj bol lublanska naveza, bom raje gledu rubriko kulinarika z refoškotom in olivn oljčkom
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Če Nov 04, 2010 09:48

adrian napisal/-a:lublanska naveza

spet ena nekulturna ali si samo nepismen. Ljubljančani živijo v Ljubljani. Ja večina ima probleme s temi lj-ji.

Kako težko se je opravičiti, priznati napako oz. rešiti zadevo da bi bila stranka zadovoljna in ti pripeljala še nove. Bog ne daj,da bi dali Pajerju teh 200 eur, na podlagi te dobre volje bi ti poslal kakšnega kupca na katerem bi dobil nazaj teh 200 eur pa še verjetno kaj.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Nov 04, 2010 09:49

...
Nazadnje spremenil Tex, dne To Dec 14, 2010 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Če Nov 04, 2010 10:09

"Lublana" je na Fužinah, Štepanjskem naselju, BS3, Šiški in v še nekaterih Kardeljevih naseljih v Ljubljani.

Drugače ti pa povem da smo kar uredu ljudje. Čeprav imamo po nekaterih prepričanjih malo več kože med prsti, še zmeraj pričakujemo da za svoj denar dobimo tisto, kar tudi vi Primorci in ostali Slovenci.

Ni potrebe po žalitvah in zmerjanjem. Mogoče ti bo pa ravno "žabar" pomagal, ko boš potreboval pomoč.
V8 + Jet drive
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Nov 04, 2010 10:23

...
Nazadnje spremenil Tex, dne To Dec 14, 2010 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
bladzo
Admiral
Kraj: Lj-Portorož
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bladzo » Če Nov 04, 2010 10:47

Kwa se je pa kle debata razvila. Kwa naj rečem, tkole gre primorcu v nos, ko žabarji plujemo on pa žetone šteje! Kwa čmo, takle mamo.

Sicer pa je moje mnenje takšno.

Da obstajajo takšna in podobna podjetja nismo krivi "žabarji" ampak "gorenci" (beri smo škrti). :twisted: :twisted:
Itaq si vsi želimo čim cenejšo ponudbo. Na koncu pa potem težko razumemo, da se cena lomi na naših hrbtih. Običajno se more nekje poznat! Pooblaščeni prodajalci morajo dosegati določene standarde in Yucca v Ljubljani jih zagotovo dosega. Vsaj po mojih dobrih izkušnjah z njimi sem si ustvaril takšno mnenje. Mel sem manjši problem s čolnom, pa so ga brez težav odpravili tako, da so kos kar iz novega čolna vzeli. Tudi salon v Ljubljani nekaj stane, zaposleni, urejena zunanja podoba... Normalno se vse to na koncu odrazi v nekaj € višji ceni pri nakupu (ali pa tudi ne, kot je bilo pri meni).
Torej: Kupec, ki kupuje pri "čudnih" trgovcih, tvega veliko bolj, ko se pojavijo nevšečnosti. Čeprav naj bi nas varovala zakonodaja, ne pozabite, da živite v Sloveniji, kjer so zakoni na papirju s katerim si lahko obrišete le rit!

Če zaključim da ne bom predolg: Hvala bogu imamo takšne in podobne forume, kjer lahko iz prve roke izvemo informacije in tako predhodno izločimo tiste s katerimi si ne bi želeli poslovati iz različnih razlogov! Pred močjo "ustnega izročila" se ne ubrani nihče.
acvnuk
Viceadmiral
Kraj: Tržič - Krk,Klimno

OdgovorNapisal/-a acvnuk » Če Nov 04, 2010 11:18

Nimam volje na dolgo in široko pisat, so že moji predhodniki vse napisali, moram pa rečt da že nekaj časa spremljam prispevke spoštovanega gospoda Adriana in se več ne morem vzdržat da ne napišem da je butl brez primere!!!!!!

Kar se pa tiče ameriških faktur, jasno, naših posrednikov ni nikjer, niti pri plačilu davka niti pri kasnejšem uveljavljanju garancije, torej s fakturo si lahko obrišeš..., vemo kaj, oni krijejo sami sebe že na začetku.

Nateg, nateg in še enkrat nateg, pa kamorkoli se obrneš...
Uporabniški avatar
JanezJ
Poročnik bojne ladje
Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a JanezJ » Če Nov 04, 2010 11:50

Pozdrav,
Da se oglasim tudi iz Koroškega konca, da bodo vpletene vse regije :)(malo za šalo-nas je tako malo, da se ne smemo kregat iz tega naslova)
Sočustvujem z težavami Pajerja in vem, da ni lahko zagovarjati svoj prav z nekimi pol/firmami in posredniki. Tudi sam imam z g.Lazarjem slabe izkušnje, čeprav delno tudi po svoji naivnosti. Ob nakupu novega čolna pri njih nisem preverjal po prospektih kakšna dolžina noge paše na omenjeni čol. Verjel sem na besedo g.Lazarja, da bom lahko uporabil svoj stari motor z kratko nogo. Žalostno je bilo tudi, da so mi star motor nanj tudi namestili. Ker je ob prevzemu deževalo nisem niti spuščal dvignjenega motorja dol, da bi videl napako in sem takoj dal 300EUR za montažo ter se odpeljal. Ko sem se pelja mimo LJ., sem se ustavil pri Navtiki Rožej za servis motorja. Ko sva ga spustila dol me je pet minut samo gledal kak terc sem :(.POL ELISE JE BILO NAD KRMNO STENO.
Ko sem klical montažerja, je bil njegov odgovor, vi ste rekli naj zmontiram in niste vprašali, če je motor ustrezen. Res vprašal sem g.Lazarja njega pa ne :? Sledilo je nekaj vročih klicev brez uspeha. Kot mlad, neizkušen začetnik morjeplovstva sem čez čas pozabil vse dodatne stroške in jezo. Je pa zanimivo tudi to, da sem letos zlomil sedalno klop na čolnu. Že dvakrat sem pisal e-mail za naročilo nove na general.boats@siol.net pa ni bilo še nobenega odgovora.
Lp,J
Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Če Nov 04, 2010 12:18

JanezJ napisal/-a:...že dvakrat sem pisal e-mail na general.boats@siol.net pa ni bilo še nobenega odgovora.Lp,J

Ljudje naivni, naivni in še enkrat naivni.

Firma, ki nima svoje spletne strani, svojega emaila, objavljenih osnovnih podatko kje so, kaj delajo, TRR, davčno, telefonov, o nas, reference,... je neresna, netransparentna in po pravilu nekaj skriva. Skratka "mutna posla".

Se pa vsi vsaj enkrat opečemo, tudi sam sem se že.

Email: ime.firme@siol, telemach, hotmail, gmail,... ni email resnega podjetja!!!
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
dinksi
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a dinksi » Če Nov 04, 2010 12:48

Zelo zanimiva zgodba. Me pa g. Lazar in Adrian zelo spominjata na staro zgodbo o Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Samo, da v tej zgodbi ista oseba podnevi prodaja barke in ponoči žetone. Je preveč naključij!!

Pajer1
Srečno!!
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Če Nov 04, 2010 13:02

JanezJ jaz mislim da bi se mi ob taki šlampariji, ki bi mi jo naredili skeglalo, prokleto govedo od montažerja da ti gre na nov čoln namontirat, vrtat nepotrebne luknje, motor s kratko peto pa vidi da rabiš dolgo je takšna malomarnost da to sploh ni primere. In to za 300 eur. Denar nazaj takoj+vse stroške pa da ga ne vidim nikoli več. Za kravatlc brez vprašanj.
Takšni prodajalci, ki ve da čoln potebuje makino z dolgo nogo in te niti ne vpraša kakšen motor imaš ali pa če te pa mu poveš in reče ja ja bo šlo gor sam da proda, briga ga ali boš ti to lahko nucal.
Tudi ta monter je en šalabajzer, samo da se zmontira, nima veze če paše gor. Vsak ki je vsaj en motor premontiral na uč vidi da ne bo pasalo brez da ga sploh posadi na krmno steno.Itak zgleda nimajo interesa, da bi te obdržali kot stranko, da bi se še kdaj vrnil, ker že predno si preišel ve da čim se boš odpeljal s tabo ne kontaktirajo več nikoli.
Upam da temo bere čimveč potencialnih kupcev.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta