Drugače pa če si ti avtor nisem nič pretirano kritičen, dobro napisano. Je pa vedno prostor za še več.
Mogoče ti malo zavidam službo.
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
valen napisal/-a:Zato sem se odločil nabaviti Yamaho
valen napisal/-a:Vse je res kar je bilo napisano tukaj o injektorjih.Imel sem daljši razgovor z serviserjem Ski & sea - uvoznikom Evinrude.Vse mi je potrdil kar je tu napisano, res je ,da nastanejo te težave in posledično menjave dragih injektorjev.Zato sem se odločil nabaviti Yamaho 30 katera je dajansko 40 km in ti jo vsak sarviser takoj ob nakupu odpre na 40 KM samo z odstranitvijo neke ploščice pri vstopniku zraka.Elektronika je popolnoma ista za oba motorja.
valen napisal/-a:Kaj mi potem svetujete, da naj raje kupim novo Yamaho 30 kateri snamem nek plehnati krogec na vstopniku zraka in rata 40 KM?- tako so mi rekli na Yamaha servisu kjer so popolnoma popljuvali Evinrude. V štartu več kot 1000 EUR dražja od Evinrude Etec. Res sem v dilemi? Barka je nova Arba 500.
Daki napisal/-a:valen napisal/-a:Vse je res kar je bilo napisano tukaj o injektorjih.Imel sem daljši razgovor z serviserjem Ski & sea - uvoznikom Evinrude.Vse mi je potrdil kar je tu napisano, res je ,da nastanejo te težave in posledično menjave dragih injektorjev.Zato sem se odločil nabaviti Yamaho 30 katera je dajansko 40 km in ti jo vsak sarviser takoj ob nakupu odpre na 40 KM samo z odstranitvijo neke ploščice pri vstopniku zraka.Elektronika je popolnoma ista za oba motorja.
Po moje si se dobro odločil. Yamaha je poleg Tomosa daleč najdlje prisotna na slovenskem trgu in ima zato tudi bolj razvito servisno mrežo. Me pa zanima kakšen čoln imaš (dolžina in teža) in koliko je Max dovoljeno KM?
kasaudio napisal/-a:Evo vse yamaharje in podobne izzivam na eno dirkico čez kvarner; nekje na Unijah ali podobni liniji na Cresu damo gas do daske in zmaga tist, ki prvi pride na Kamenjak, malo bomo pa konje upoštevali.... pa da vas vidim.
kasaudio napisal/-a:Evo vse yamaharje in podobne izzivam na eno dirkico čez kvarner; nekje na Unijah ali podobni liniji na Cresu damo gas do daske in zmaga tist, ki prvi pride na Kamenjak, malo bomo pa konje upoštevali.... pa da vas vidim.
NOVI FOSIL napisal/-a:kasaudio napisal/-a:Evo vse yamaharje in podobne izzivam na eno dirkico čez kvarner; nekje na Unijah ali podobni liniji na Cresu damo gas do daske in zmaga tist, ki prvi pride na Kamenjak, malo bomo pa konje upoštevali.... pa da vas vidim.
![]()
Ne moreš primerjati plastike z hrenovko
valen napisal/-a:Daki napisal/-a:valen napisal/-a:Vse je res kar je bilo napisano tukaj o injektorjih.Imel sem daljši razgovor z serviserjem Ski & sea - uvoznikom Evinrude.Vse mi je potrdil kar je tu napisano, res je ,da nastanejo te težave in posledično menjave dragih injektorjev.Zato sem se odločil nabaviti Yamaho 30 katera je dajansko 40 km in ti jo vsak sarviser takoj ob nakupu odpre na 40 KM samo z odstranitvijo neke ploščice pri vstopniku zraka.Elektronika je popolnoma ista za oba motorja.
Po moje si se dobro odločil. Yamaha je poleg Tomosa daleč najdlje prisotna na slovenskem trgu in ima zato tudi bolj razvito servisno mrežo. Me pa zanima kakšen čoln imaš (dolžina in teža) in koliko je Max dovoljeno KM?
Arba 500 4,9 metra , 500 kg prazna, max motor po papirjih 40 KM , lahko več seveda samo neuradno, bistvene velike hitrosti z povečanjem moči se ne doseže zato je optimalno 30- 40 KM
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov