bay 2052 ne izglisira pri večjem št. oseb
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
bay 2052 ne izglisira pri večjem št. oseb
ta teden smo se malo več vozili in mi čoln noče lepo izglisirat pri večjem številu oseb če smo gor trije ga navijem do cca2200 obratov in je takoj zunaj lepo izglisira
zdaj nas je bilo na čolnu 6 čoln ni hotel izglisirat oz. če sem ga bolj navil je naredu kot bi zavrtel v prazno s tem da je ker dost pokonc stal.
potem sem probal dati 2 osebe na premec (vem da je nevarno in da se ne sme) mi je čoln spet normalno izglisiral pri cca2200 obratih
kaj naredit zamenjat propeler ali je kaj drugega narobe
zdaj nas je bilo na čolnu 6 čoln ni hotel izglisirat oz. če sem ga bolj navil je naredu kot bi zavrtel v prazno s tem da je ker dost pokonc stal.
potem sem probal dati 2 osebe na premec (vem da je nevarno in da se ne sme) mi je čoln spet normalno izglisiral pri cca2200 obratih
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Re: bay 2052 ne izglisira pri večjem št. oseb
jagy napisal/-a:
Naredit je potrebno "weight reduction" oz po domače dva debeluha iz čolna dol ruknit pa bo...
Resno, tvoj Bay žal ni vsemogočen... in vsako barko zmatra dodatna teža...
Lahko prakticiraš, kot si, torej da dva posadiš na krov, dokler ne izglisiraš, saj ,ko ste enkrat zunaj, se lahko prestavita nazaj in bo šlo.
Zanimivo mi je le, da praviš, da se vrti v prazno ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Krista potana, kakšno fantaziranje!!! Šest oseb je veliko, je preveč in konec... Noben gliser ne skoči iz vode, ko ga obremeniš! Tole kar se ti je dogajalo je čisto normalno! Upam samo, da si imel nogo povsem spuščeno, ko si poskušal razna izglisiravanja...
S propelerjem ni nič narobe, z motorjem tudi nič!!! NIČ MENJAT!
Samo kakšno skripto za voditelja čolna prebrat!
Odgovor Texa je pa izjemno natančen in pravilen! 2 riti dol vrž, pa bo vse vredu!
S propelerjem ni nič narobe, z motorjem tudi nič!!! NIČ MENJAT!
Samo kakšno skripto za voditelja čolna prebrat!
Odgovor Texa je pa izjemno natančen in pravilen! 2 riti dol vrž, pa bo vse vredu!
.
peta je bila zmerom dol motor 4.3
.
pol je varianta da zajame luft ,ker se mi je eden reku da je verjetn sklopka hin sam če bi bilo to poli bi mi mogu tudi pri razporeditvi bremena v prazno zavrtet
moram propeler dol odšravfat pa pogledat kateri je ker na lopaticah se nič ne pozna
moram propeler dol odšravfat pa pogledat kateri je ker na lopaticah se nič ne pozna
-
Original-One
- Viceadmiral
- Bojan 1962
- Kapitan
- Kraj: Stična
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti