Manual Mercruiser 3.0 TKS
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Manual Mercruiser 3.0 TKS
A mi lahko kdo pomaga z Servis Manual za navedeni motor.
Imam Merca 3.0 TKS, l. 2010, ki pa na komandni plošči nima skoraj nobenih informacij o samem delovanju motorja razen hitrosti in stanja goriva. Želel bi dodati vsaj podatek o temperaturi motorja, stanju akumulatorja.
A mi lahko pomagate z navodili na kakšen način lahko to izvedem in pa seveda, kaj bi na motorju moral še dodati poleg analognih merilnikov.
(Zaželjene tudi kakšne fotke, da bi se na motorju hitreje znašel.)
Vsem vnaprej hvala !
Imam Merca 3.0 TKS, l. 2010, ki pa na komandni plošči nima skoraj nobenih informacij o samem delovanju motorja razen hitrosti in stanja goriva. Želel bi dodati vsaj podatek o temperaturi motorja, stanju akumulatorja.
A mi lahko pomagate z navodili na kakšen način lahko to izvedem in pa seveda, kaj bi na motorju moral še dodati poleg analognih merilnikov.
(Zaželjene tudi kakšne fotke, da bi se na motorju hitreje znašel.)
Vsem vnaprej hvala !
Mal poglej na tole stran: http://www.scribd.com/doc/103611282/Mercruiser-4-Cyl-3-0-Service-Manual
Naša politka je kot zmahane GEDORE. Če hočeš met mir moraš zamenat celo garnituro.
Lp, Primož
Lp, Primož
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
val napisal/-a:Če imaš na motorju tipala za temperaturo motorja in oljni pritisk,potem na armaturko vgradiš ustrezne merilnike, povežeš in to je to.
Predvidevam ,da pa imeš vsaj zvočna opozorila za primer pregretja motorja ali pad oljnega pritiska,pa verjetno tudi za polnjenje akumulatorja.
Kot je omenil Val,mislim pa da zraven omenjenih števcev dobiš tudi sonde.Pa ob nekupu vseeno preveri glede sond.Edino ne vem će imajo zvočni signalizator,ki se posebej dokupi,če ga le imajo.Voltmeter pa itak samo priklopiš na +in-.
mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost