Gliser z dvema posteljama + zunanji motor
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Gliser z dvema posteljama + zunanji motor
Sam imam manjši gliser+50KM zadaj in mi čist zadostuje za dnevne izlete.
Ko pa sem zadnjič peljal prijatelja se je čist navdušil da bi preživel poletje na takem čolnu in debata je padla kaj kupit (on bi to kupil naslednje leto) , zahteve pa so:
-dve postelji
-obvezno zunanji motor, po možnosti 2T
-nekako čimkrajši
-ne starejši od recimo leta 2000.
kaj priporočate, znamka, koliko bu bila cen atakega čolna? Vprašam tako na hitro kaj naj sploh gledava ker ponudba je ogromna,...
hvala lp
Ko pa sem zadnjič peljal prijatelja se je čist navdušil da bi preživel poletje na takem čolnu in debata je padla kaj kupit (on bi to kupil naslednje leto) , zahteve pa so:
-dve postelji
-obvezno zunanji motor, po možnosti 2T
-nekako čimkrajši
-ne starejši od recimo leta 2000.
kaj priporočate, znamka, koliko bu bila cen atakega čolna? Vprašam tako na hitro kaj naj sploh gledava ker ponudba je ogromna,...
hvala lp
Obstaja cel kup takšnih plovil, vendar z zunajkrmnim motorjem je izbira rabljenih precej slaba... Sedaj novih obstaja kup cenenih italijanov, ki imajo v ponudbi takšne barke...
Če pa se kupuje rabljeno, pa bi jaz rekel Bayliner 2052, motor 4.3 L, noga Alpha. To je idealna kombinacija, relativno poceni vzdrževanje, majhna poraba in pravi čoln, ki bo nudil veliko veselja, bo hiter na morju in bo z lahkoto vlekel smučarja ali tubo...
Če pa se kupuje rabljeno, pa bi jaz rekel Bayliner 2052, motor 4.3 L, noga Alpha. To je idealna kombinacija, relativno poceni vzdrževanje, majhna poraba in pravi čoln, ki bo nudil veliko veselja, bo hiter na morju in bo z lahkoto vlekel smučarja ali tubo...
Matic1 napisal/-a:Ma gledal sem gliserje na morju ibn tista mala okenca samo ne vem ali je tam res dovolj prostora za spat ali ne?
Še dobro da človek rabi najmanj prostora takrat ko spi. Ko vstajaš, se parkrat butneš z glavo v strop, potem se pa navadiš.
Lahko se pa odločiš za odprt gliser z možnostjo postavitve šotora. Prodam ugodno.
še kak konkreten predlog, mogoče z zunajkrmnim motorjem, na morju jih je kar precej videt, res pa so novejši?
Ne kupujem jaz, ampak kolega, jaz mu pomagam ker sem navdušenec nad navtiko a imam dva mala otroka, zame tole še 10 let odpade
on pa je samski oz. sta dva. Z idejo da bi preživel dopust na čolnu recimo 14 dni sem se tudi sam poigraval dolgo časa, potem pa je že bilo prepozno hehe mogoče ko bom v penziji. Sicer je ideja, da bi recimo 3 tedne križaril po jadranu, malo spal v zalivih, malo po marinah ko je neurje, imate kake take izkušnje kako to gre?
Ne kupujem jaz, ampak kolega, jaz mu pomagam ker sem navdušenec nad navtiko a imam dva mala otroka, zame tole še 10 let odpade
tako nekako po moje je pod cerado v podpalubju
in še druga soba
Kakšna vprašanja
malo heca
po priporočilu člana Motorni sem si na 5,2 m gumi naredil takole.
Če nista debelinkota in velikana bi se dalo spati,
Samo robe za 14 dni ne vem kam bi dal

in še druga soba
Kakšna vprašanja
po priporočilu člana Motorni sem si na 5,2 m gumi naredil takole.
Če nista debelinkota in velikana bi se dalo spati,
Samo robe za 14 dni ne vem kam bi dal

Nazadnje spremenil cibro, dne Sr Avg 28, 2013 14:48, skupaj popravljeno 3 krat.
-
deserteagle
- Kapitan fregate
Na podobnem kosu kot cibro, smo letos spali štirje, tri noči.
Ne rečem, da se ne da preživeti udobneje, vendar tudi to gre.
Torej, 2x odrasla, in 2x otroka, prostor za vse potrebno za tri dni (v bistvu smo porabili le polovico "zalog"), ....
Če nisi preveč zahteven, se svet za dva začne pri cca. 5m.
Na žalost nisem slikal, ko smo bili na vodi
Ena zimska.

Ne rečem, da se ne da preživeti udobneje, vendar tudi to gre.
Torej, 2x odrasla, in 2x otroka, prostor za vse potrebno za tri dni (v bistvu smo porabili le polovico "zalog"), ....
Če nisi preveč zahteven, se svet za dva začne pri cca. 5m.
Na žalost nisem slikal, ko smo bili na vodi
Ena zimska.

https://vodovod-rh.si/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

dolžina 5.20