Kasko zavarovanje
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Kasko zavarovanje
Spet je leto mimo in agent spet pritiska : kaj pravite, se splača kasko
zavarovati barko? Ali samo osnovno? Že 14 let plačujem kasko pa se sprašujem zakaj. Nekih nesrec na
morju ravno ni.
Kakšno je vaše mnenje
zavarovati barko? Ali samo osnovno? Že 14 let plačujem kasko pa se sprašujem zakaj. Nekih nesrec na
morju ravno ni.
Kakšno je vaše mnenje
Kako pa je pri uveljavljanju kaska v primeru nesreče v primeru, da ti plovilo odtrga iz priveza? Na zavarovalnici Adriatic so dejali, da v takem primeru moraš imeti "papirje od veza" .
Po domače povedano , če ti plovilo odtrga iz doma narejenega veza ( boje ), se obrišeš pod nosom za nastalo škodo.
Ima kdo izkušnje s tem?
Malo se mi zdi nesmiselno vse skupaj, saj ti na zavarovalnici potem vedno lahko rečejo, "zakaj niste imeli močnejših vrvi" , vedno lahko najdejo nek "če" .
Po domače povedano , če ti plovilo odtrga iz doma narejenega veza ( boje ), se obrišeš pod nosom za nastalo škodo.
Ima kdo izkušnje s tem?
Malo se mi zdi nesmiselno vse skupaj, saj ti na zavarovalnici potem vedno lahko rečejo, "zakaj niste imeli močnejših vrvi" , vedno lahko najdejo nek "če" .
Borut napisal/-a:tudi jaz vedno kolebam,star je 10let vreden 12K€ kasko je pa 270€.
pa sem spet plačal,poleg vseh stroškov ni nek velik znesek.
če samo peto uničim je takoj 2-3K€,pa slip,pa prevoz po cesti,pa zimovanje doma,moje mnenje...
No sva midva z očeton tudi v taki situaciji in se tudi nagibam k temu da se plača to in mir. Ker vseeno dobiš nekaj nazaj, če pa niš pa ostaneš brez vsega. Enim je 12k vrednosti dosti drugim ne.
Meni je še vedno čoln ogromno vreden ker je naš...
lp
sem pa dobil malo prej ponudbo za 51 zavarovanih dni tudi kasno , vse tako kot mora za 190€ iz zavarovalnice tilia, zraven je tudi prevoz po kopnem.. Prej sem imel vedno pri triglavu , in zdaj je tam, ker je prekoračil 10 let kr naenkrat 15% zraven na dotrajanost plovila... Mislim halo. Bom premislil ampak mislim da bom dal letos pri tili ki je tudi ok zavarovalnica. In vse ki jih poznam da imajo pri tilii nikoli nobenih problemov pri izplačilih itd..
Kje pa imate kaj drugi zavarovano?
Kje pa imate kaj drugi zavarovano?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta