Izvenkrmni motor iz Hrvaške
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Izvenkrmni motor iz Hrvaške
Zanima me kako je z uvozom izvenkrmnega motorja iz Hrvaške zdaj, ko je Hrvaška v EU?
Gledam pa motor pri PRO-NAUTIKA d.o.o. - ima mogoče kdo kake izkušnje z njimi?
Gledam pa motor pri PRO-NAUTIKA d.o.o. - ima mogoče kdo kake izkušnje z njimi?
redman napisal/-a:Mercury-a 90 sem gledal jaA veš iz prve roke, da je že prodan ali?
Iščemo 90-115KM 4T, pa ni nič pametnega pri nas, par motorjev iz ITA, ki jih prodajajo na Vrhniki in o katerih ne veš nič, ostale ponudbe pa ni...
O teh na Vrhniki "ne veš nič", a o teh v Zagrebu pa veš vse, veliko, nekaj, malo, koliko?
-
Daki
kondor88 napisal/-a:redman napisal/-a:Mercury-a 90 sem gledal jaA veš iz prve roke, da je že prodan ali?
Iščemo 90-115KM 4T, pa ni nič pametnega pri nas, par motorjev iz ITA, ki jih prodajajo na Vrhniki in o katerih ne veš nič, ostale ponudbe pa ni...
O teh na Vrhniki "ne veš nič", a o teh v Zagrebu pa veš vse, veliko, nekaj, malo, koliko?
Tako kot je Daki rekel, o teh iz Vrhnike vem le to, da so iz Italije in čisto nič o zgodovini motorja. Glede na to da preprodajajo vse živo (avte, barke, motorje) in glede na prebrano na tem forumu sem dobil občutek, da niso glih neki veliki poštenjaki (prirejanje kilometrov, letnikov)...
In prav zato sprašujem za mnenje o PRO-NAUTIKI... Pa še motor, ki si ga ogledujem pri njih ima zraven dokaj svež izpis iz računalnika. Gre se pa konkretno za ta motor: http://www.mornar.net/view/media.asp?ID=180400
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost