spust in dvig čolna - Zadar

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Tomazs
Poddesetnik
Kraj: Celje

spust in dvig čolna - Zadar

OdgovorNapisal/-a Tomazs » Po Jun 22, 2015 23:48

Zdravo,

Sem bolj novinec v vaših (zdaj naših) vodah. Pravkar sem nabavil Bayliner 602. Kljub temu, da imam po moje zelo dobro prikolico so ga do zdaj v morje in iz njega vedno dajali z dvigalom. Tudi jaz bom verjetno počel enako.

Zanima pa me, če imate kakšne dobre izkušnje z dvigi/spusti v okolici Zadra. S kom in kje bi se lahko to dogovoril? Prav tako bi rad tam nekje pustil avto in prikolico za približno 14 dni.

Hvala in lep pozdrav, Tomaž
boni
Kapitan

OdgovorNapisal/-a boni » Sr Jul 01, 2015 11:43

V marini Borik www.marinaborik.hr ti lahko z dvigalom spustijo čoln v morje. Zraven je tudi pooblaščen serviser za Mercruser www.kwnautik-servis.hr
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Sr Jul 01, 2015 17:23

Ja trenutno je v marini borik še dvigalo, ga pa imajo namen podreti... pokliči g. Serđo-ta v recepcijo...

Tisti servis preko ceste je pa tako neagilen, da če misliš danes popravljat bi moral biti tam že prejšnji mesec..
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
motorni
Admiral
Kraj: Zagorje

OdgovorNapisal/-a motorni » Sr Jul 01, 2015 21:46

Če imaš tako dobro prikolico, kot praviš, ne vidim nobenega razloga, da je ne spustiš po drči. Eno imaš zastonj malo bolj zahodno od Zadra, na Privlaki, blizu pa je kamp, kjer lahko pustiš avto in prikolico, ko boš odplul.
Tele koordinate neseš v google zemljevid: 44.256824, 15.121859
Kapitan

OdgovorNapisal/-a boni » Sr Jul 01, 2015 22:19

DR.E napisal/-a:Ja trenutno je v marini borik še dvigalo, ga pa imajo namen podreti... pokliči g. Serđo-ta v recepcijo...

Tisti servis preko ceste je pa tako neagilen, da če misliš danes popravljat bi moral biti tam že prejšnji mesec..

Zakaj ga mislijo podret? Mi je res cudno, edino ce mislijo novega postavit. Glede servisa pa imam jaz zelo dobre izkušnje. Mi je šla vodna pompa pri prejšnjem čolnu sem jih poklicalcse pripeljal in so si takoj čas vzeli pa dragi niso bili. Moja izkušnja. Sicer pa verjamem da delajo po DALMATINSKO :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti