"fisherman" odprt
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
"fisherman" odprt
Pozdravljeni!
Mogoče so odgovori na moje vprašanje že razpršeni po forumu ampak vseeno bi prosil za vaša kratka mnenja, da bo vse na enem mestu.
Rad bi vaša mnenja glede »fishermana« - odprt, dolžine med 5,5 in 6,5 metra.
Kakšne znamke plovil priporočate glede cene – iščem najboljši kompromis med ceno in kvaliteto (predvsem plovnih sposobnosti in kvalitete trupa)?
Vem, da je takih čolnov v tem razredu kar nekaj, ampak izkušnje morjeplovcev so bolj dragocene kot komercialno prepričevanje trgovcev.
Hvala.
Mogoče so odgovori na moje vprašanje že razpršeni po forumu ampak vseeno bi prosil za vaša kratka mnenja, da bo vse na enem mestu.
Rad bi vaša mnenja glede »fishermana« - odprt, dolžine med 5,5 in 6,5 metra.
Kakšne znamke plovil priporočate glede cene – iščem najboljši kompromis med ceno in kvaliteto (predvsem plovnih sposobnosti in kvalitete trupa)?
Vem, da je takih čolnov v tem razredu kar nekaj, ampak izkušnje morjeplovcev so bolj dragocene kot komercialno prepričevanje trgovcev.
Hvala.
Zdravo!
Enako dileme kot ti sem imel ob nakupu fishermana tudi jaz. Pregledal sem kar nekaj znamk, modelov.., primerjal cene.. Skratka iskal sem nov čoln ki ni predrag (se mi je zdelo škoda plačevati za nek luksuz)... Čoln imam v vodi 5-6 mesecev tako da sem spet iskal nekaj zaradi česar me ne bo bolela glava ge ga en dan najedm na obali ali pa ga sploh ne najdem....
No in izbral sem italijanski fisherman, proizvajalca "Nautica Bellingrado" "www.zanarianautica.it/ver_2/imbarcaz/bellinga.htmn" in moram reči da sem po 2 sezonah zadovoljen in prepričan da je bil to dober nakup.
Če te zanima še kakšna podrobnost se javi!
LP Vsem!
Enako dileme kot ti sem imel ob nakupu fishermana tudi jaz. Pregledal sem kar nekaj znamk, modelov.., primerjal cene.. Skratka iskal sem nov čoln ki ni predrag (se mi je zdelo škoda plačevati za nek luksuz)... Čoln imam v vodi 5-6 mesecev tako da sem spet iskal nekaj zaradi česar me ne bo bolela glava ge ga en dan najedm na obali ali pa ga sploh ne najdem....
No in izbral sem italijanski fisherman, proizvajalca "Nautica Bellingrado" "www.zanarianautica.it/ver_2/imbarcaz/bellinga.htmn" in moram reči da sem po 2 sezonah zadovoljen in prepričan da je bil to dober nakup.
Če te zanima še kakšna podrobnost se javi!
LP Vsem!
Lep pozdrav vsem skupaj!
Sem nov na forumu in pritegnile so me vaše izkušnje.
Sedaj imam gumenjaka trimarin 360 z motorjem mariner 30 in bi rad prešel na večji čoln npr. fisherman dolžine med 450 do 500, motor okoli 60km (4-takt).
Zagledal sem se v čoln Open 470 s motorjem yamaha 50km.
Zanima me vaše mnenje o razmerju moč motorja in dolžina čolna!!
Zahvaljujem se za odgovore!!
Sem nov na forumu in pritegnile so me vaše izkušnje.
Sedaj imam gumenjaka trimarin 360 z motorjem mariner 30 in bi rad prešel na večji čoln npr. fisherman dolžine med 450 do 500, motor okoli 60km (4-takt).
Zagledal sem se v čoln Open 470 s motorjem yamaha 50km.
Zanima me vaše mnenje o razmerju moč motorja in dolžina čolna!!
Zahvaljujem se za odgovore!!
Sicer nimam izkušenj z fishermani, vendar boš pri tej dolžini in teži z 50 KM bolj na minimumu in boš pri polnem čolnu imel probleme. Priganjanje motorja pa tudi ni najbolj zdravo.
Moj gumenjak 450 in 50 KM je sicer vredu ampak pri 6 osebah in prtljagi pa je že malo slabo vse skupaj.
Moj gumenjak 450 in 50 KM je sicer vredu ampak pri 6 osebah in prtljagi pa je že malo slabo vse skupaj.
Guma je guma, zaenkrat.
Se opravičujem, 300kg pravijo na spodnjem linku.
http://www.plovila.hr/detalji.php?id=1544&tip_objekta=1
lpg
http://www.plovila.hr/detalji.php?id=1544&tip_objekta=1
lpg
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta