Mecruiser 3.0 čuden zvok...
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Mecruiser 3.0 čuden zvok...
Urejeno!
Nazadnje spremenil uros1j, dne To Jul 11, 2017 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
https://youtu.be/47XPLC3MgTs
Evo tako se sliši..... ko je motor brez svečk ogret in ga verglaš se ne sliši. In prav tako kot sem omenil ko stisneš cevko popolnoma izgine in dela bp.
Ker pomoje če je ležaj bi padel pritisk in zvok bi se še vedno slišal, tukaj se pa ne sliši nič. Sliši se kot odvečni pritisk od nekod nekaj....oz kar koli se že sliši...
Evo tako se sliši..... ko je motor brez svečk ogret in ga verglaš se ne sliši. In prav tako kot sem omenil ko stisneš cevko popolnoma izgine in dela bp.
Ker pomoje če je ležaj bi padel pritisk in zvok bi se še vedno slišal, tukaj se pa ne sliši nič. Sliši se kot odvečni pritisk od nekod nekaj....oz kar koli se že sliši...
Beat je na murterju...sem mu priskrbel mehanika od volvota....skoraj 2 sta bila na colnu.Tezava je v crpalki goriva... ona dela.... kak dolgo bo se ne ve... tako da motor je mehansko v odlicnem stanju.
Ko se cevka odstrani je tisina.. je pa ta cevka za benciske hlape.. tako da moram dobit ugodno nekje pumpo in jo sabo vzet v cetrtek.... vozi se lahko ce bo bo moto samo ugasnil in je to to...
Zdaj je pa vprasanje kje dobit pumpo v treh dneh...
Ko se cevka odstrani je tisina.. je pa ta cevka za benciske hlape.. tako da moram dobit ugodno nekje pumpo in jo sabo vzet v cetrtek.... vozi se lahko ce bo bo moto samo ugasnil in je to to...
Zdaj je pa vprasanje kje dobit pumpo v treh dneh...
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gosti