Namen imam kupit Four winns freedom 170 z motorjem OMC Cobra 120km, pa nisem nič zasledil na forumu ne o čolnu in ne o motorju, letnik je 1991 odlično ohranjen prijavljen pod belgisko zastavo, lociran pa na Hrvaškem, redni servisi pznam lastnika.
A mi lahko malo svetujete se splača, slabosti čolna ali pa motorja, motor je 3000ccm cena pa ugodna.
Hvala
four winns
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Čoln OK, motor pa je bolj rizična stvar, saj OMC vgradnih motorjev ne delajo že lep čas. Problem je potem z rezervnimi deli, če malo pogledaš po forumu, boš videl, koliko težav je imel MitjaP z nakupom propelerja...
Deli se dobijo, samo ne takrat ko ti rabiš... Vedno bo potrebmo počakati 14 dni, takrat pa je lahko že konec dopusta...
LP
Deli se dobijo, samo ne takrat ko ti rabiš... Vedno bo potrebmo počakati 14 dni, takrat pa je lahko že konec dopusta...
LP
Juhuhu, Admin bejž no bejž.
Z OMC deli pa res ni problem
saj sem jaz na propeler čakal, samo, reci piši 2 meseca.
No ja vse ostale stvari se pa dobi v motomarine, vsi klasični filtri in svečke pa tudi pri nas tako, da to nebi smel biti problem, saj je motor skoraj enak Mercruiseryu in Volvu.
Bi pa znal biti problem, če crkne kakšna noga ali pa kakšni specialni deli. Tisto pa pomoje samo še iz Amerike.
Lp Mitja
Z OMC deli pa res ni problem
No ja vse ostale stvari se pa dobi v motomarine, vsi klasični filtri in svečke pa tudi pri nas tako, da to nebi smel biti problem, saj je motor skoraj enak Mercruiseryu in Volvu.
Bi pa znal biti problem, če crkne kakšna noga ali pa kakšni specialni deli. Tisto pa pomoje samo še iz Amerike.
Lp Mitja
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov