.
meni vse zmeraj popolnoma štima in za svoj denar dobim to kar naročim in kar plačam, nobeden ti ne da ničesar zastonj, zakaj pa si ti kupil plovilo pri tem prodajalcu, če ti ni pasalo, zakaj raje ne v Ljubljani?
Si pač človek, ki ima vse poštimano in te ne more nihče nat****t. Jaz pa šalabajzer, ki ne ve kaj in komu rine v roke 45k EUR.
Naj ti bo jasno, da je šlo za novo plovilo. Tu ni kaj dosti gledati ko izbereš. Za plačilo predračuna na banko v Avstriji mi je bilo obrazloženo, da je to banka s katero korporacija Brunswick posluje. Ta prijazen gospod je Lazar Damjan, da ne bo dileme. Ko pa pridem po barko, pa račun firme DL iz Amerike. Pa sem to še kar nekako požrl. Ne morem pa požret, da mi avtomat starterja ne prizna v garancijo, ker ne pozna firme. Sam sem mu sprintal vse o firmi v Zadru, ki je uradni serviser, predložil uradni račun, pa se mi izgovarja, da bi moral preko njih popravljat, da nisem pravilno ravnal itd. Potem naj pa ima telefon odprt 24ur na dan in še marsikaj tega. Pa ni toliko za teh 200 EUR-ov, kot to da me dela neumnega. Da ne bi smel samovoljno it na ta servis itd. On pa mrtev telefon, HALO! Da so za naslednjo reklamacijo potrebovali več kot pol leta in opravili logistično, inkajvemkajševse z nezadostno oceno pa ne bi rekel drugače kot navaden nateg. Pa so dopusti sedaj, dajmo malo počakat, pa sedaj po dopustih je preveč dela, pa sedaj bo kmalu Božič in novo leto, pa bla, bla bla, bljak. Res je da imajo z marino Lepanto nek dogovor o sodelovanju. Izgleda, da samo o prodaji. Ko sem tam po navodilih g. Lazarja- General boats, da me čakajo in vedo vseo reklamaciji, pripeljal barko, me g. Paolo samo čudno gleda, kaj tam delam in podobno. To je bilo 8. februarja letos. Prvi kontakt za reklamacijo, pa izveden točno pol leta prej, ko sem se vrnil iz Dalmacije.
Ko Paolo pokliče Damjana mi predlaga, da barko pustim tam, da bo uredil z njim. Čez 14 dni grem mimo in pogledam, kaj se dela. Nič, ker čakajo odgovor tovarne. Čez tri tedne nič, ker čakajo odgovor tovarne. Še dva tedna kasneje nič, ker čakajo, da jim tovarna uradno prizna kaj vem kaj. Lazar pa mi govori o nevem kakšnih težavah, ki pa bodo zame ugodno rešene. Po treh mesecih sem se odpeljal s popravljeno barko. Od prijave reklamacije, po mailu in telefonu, konec julija 2009, do ureditve le te 8. maja 2010 je pa ne "tu mač" ampak "tri mač", če kdo razume.
Lazarja oz. General-boats, oz Agencijo Nord pa ne bom niti poklical več in naj se zgodi kar se ima za zgodit.
Trdim , da je njihova poprodaja slaba oz je ni. Vsaj jaz sem tako občutil.
Zakaj pa nisem kupil drugje pa lahko prebereš v prispevku plovila uporabnika pajer1.
LP
.