Uvoz - Italija
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Uvoz - Italija
Zanimam se za uvoz rabljenega gliserja iz Italije. Katere papirje je potrebno imet pri nakupu rabljenega čolna (8m) iz Italije, za registracijo v Sloveniji?
Pozdravljen,
malo pobrskaj po forumu je bilo že zelo veliko napisanega okoli tega.
Nekaj imaš tukaj
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=5013
malo pobrskaj po forumu je bilo že zelo veliko napisanega okoli tega.
Nekaj imaš tukaj
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=5013
V8 + Jet drive
A jih pri nas ni?
Če nimaš izkušenj (sklepam iz tvojega vprašanja), raje premisli dvakrat ! Da ne bomo nato prebirali teme "Kako iskati pravico v Italiji?"
Da ne bo pomote! Italijanski trg je super. Velika izbira, da se doseč dobro ceno itd. Ampak za nekoga, ki je že posloval z njimi, ima izkušnje in zna jezik. Da pa prideš k njim z naivno faco in denarjem v žepu, pa ?....hmmm
Če nimaš izkušenj (sklepam iz tvojega vprašanja), raje premisli dvakrat ! Da ne bomo nato prebirali teme "Kako iskati pravico v Italiji?"
Da ne bo pomote! Italijanski trg je super. Velika izbira, da se doseč dobro ceno itd. Ampak za nekoga, ki je že posloval z njimi, ima izkušnje in zna jezik. Da pa prideš k njim z naivno faco in denarjem v žepu, pa ?....hmmm
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Tujec, ki ima stalno prebivališče v tujini, lahko registrira barko v Italiji, vendar mora ob registraciji plovila predložiti kontaktne podatke o izbranem predstavniku s stalnim in legalnim prebivališčem v Italiji za primer, da pomorske službe lahko le-tega kontaktirajo v zvezi z registriranim plovilom.
Seveda ob vpisu oz. prepisu mora biti plovilo in oprema v skladu z ITA zakonodajo.
Od 2003 so plovila do 24m v ita. vodah neobdavčena.
Seveda ob vpisu oz. prepisu mora biti plovilo in oprema v skladu z ITA zakonodajo.
Od 2003 so plovila do 24m v ita. vodah neobdavčena.
Nel CU, nel CU... nel cuore melo sento!
Il dollaro se cala, poi s'incazza e va in aumento. Ma a me che me ne frega, tanto intanto i soldi non ce l'ho!
Il dollaro se cala, poi s'incazza e va in aumento. Ma a me che me ne frega, tanto intanto i soldi non ce l'ho!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti