Sea Ray 240ss
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Sea Ray 240ss
Prosim za mnenje in pa morebitne izkušnje s tem čolnom
Ali pa ta tema:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=4108
Sicer pa se mogoče oglasi član Original-One pa ti pove vse v zvezi z omenjenim čolnom.
L.P.
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=4108
Sicer pa se mogoče oglasi član Original-One pa ti pove vse v zvezi z omenjenim čolnom.
L.P.
-
Original-One
- Viceadmiral
Zdravo!
Povej, kaj te zanima
Ogromna postelja spredaj, veliko predalov, odlagalnih površin, vgrajen kompresorski hladilnik, raztegljive ležalne površine zgoraj, odlične plovne lastnosti
5.0 MPI popolnoma zadovoljiv, izglisira s 5 člani posadke ali pa z 1, poraba cca 30l/h pri cca 22-24 vozlih.
Valda bi blo fajn, če bi bilo v kabini še kaj druzga, kot postelja, vendar, če iščeš CUDDYA, ki je vsaj približno uporaben za kakšen daljši izlet je to to.
Recimo Regal 2550 je res šminka, ampak uporabnost - NO GO.
Povej, kaj te zanima
Ogromna postelja spredaj, veliko predalov, odlagalnih površin, vgrajen kompresorski hladilnik, raztegljive ležalne površine zgoraj, odlične plovne lastnosti
5.0 MPI popolnoma zadovoljiv, izglisira s 5 člani posadke ali pa z 1, poraba cca 30l/h pri cca 22-24 vozlih.
Valda bi blo fajn, če bi bilo v kabini še kaj druzga, kot postelja, vendar, če iščeš CUDDYA, ki je vsaj približno uporaben za kakšen daljši izlet je to to.
Recimo Regal 2550 je res šminka, ampak uporabnost - NO GO.
-
VILI MORNAR
- Višji vodnik
-
Original-One
- Viceadmiral
Dobro fantje, regal je hud čoln, 2250 je zame premajhen, 2550 je res na nivoju, samo, ko sem si ga ogledal malo bolj podrobno, sem ugotovil, da z njim na kakšen daljši dopust nebi šel, ker nebi imel kam dati prtljage. Pod posteljo nobenih predalov, sea ray ima pod kompletno posteljo predale, tudi v kokpitu precej bogo, kar se tiče odlagalnih površin, hladilnika nima, to bi me tudi motilo.. Kaj več se pa ne spomnim
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost