ogled motorja...

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

GUIDO
Naddesetnik

ogled motorja...

OdgovorNapisal/-a GUIDO » To Feb 08, 2011 22:56

Ali kdo pozna kakšnega poznavalca (mehanika) izvenkrmnih motorjev, v Ljubljani? namreč, kupujem motor in bi rad s seboj na ogled vzel človeka, ki bi mi povedal ali je motor ohranjen ali ne....
hvala za odgovor
GUIDO
bulldog
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a bulldog » To Feb 08, 2011 23:33

Navtika Rožej ki je v Ljubljani trzin... das mu nekaj everckov in ti pregleda motor kar se da..zanesliv decko in posten.. specialteta so mu yamaha suzuki selva honda pa se kaj bi se najdl..priporocam.. Lp..
veteran
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a veteran » Sr Feb 09, 2011 11:00

Tomaž Jurca v Kosezah.
Bojan5
Poročnik bojne ladje
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Bojan5 » Ne Mar 06, 2011 19:30

Jurce ne svetujem iz lastnih izkušenj.
sicer mi je njegov mehanik 2x kvalitetno servisiral motor in je bil zelo prijazen.

Pri tretjem obisku (potreboval sem samo podložke na stegah za pritrditev motorja na krmo. Je prišel pa "Ta glavni".

Nahrulil me je kot cucka, in me vrgel ven iz servisa. Omenjeni mehanik je samo žalostno gledal.

Odšel sem okoli, ker poznam razpored servisa. Dobim omenjenega mehanika, ga vprašam če bi to lahko uredila pri njemu doma. Bil je za. Preden pa sem zapisal njegovo Tlf. št. je pa spet zarjulo za menoj VEEEEN!

Mislim, da to ni odnos do stranke.
"Na vod ni zajebancije" je rekel in ostal živ.
admiral
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a admiral » To Mar 08, 2011 22:20

Zakaj pa se je razburjal, a si mu pamet solil? :) res me zanima zakaj stranko vrze iz servisa, kr tko za hec najbrz ne. 8) 8)
Uporabniški avatar
Urke85
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a Urke85 » To Mar 08, 2011 23:36

Bojan5 prav čudi me da si imel slabo izkušnjo!

Tam servisiramo čoln in ostale stvari že kar nekaj let in nikoli nisem imel nobene slabe izkušnje ravno nasprotno prav domače prijazni so, pa sem bil velikokrat zadaj v servisu!
Čudi me tudi to, da je želel mehanik popraviti pri sebi doma ker zadnje leto delajo le družinski člani, razen če si servisiral dobre 2 leti nazaj.
Jaz jih priporočam!
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Mar 09, 2011 08:48

ja z Boštjanom s je dalo kaj zdilat
jurca pač rad pametuje kot takega ga je treba vzet je pa dokaj pošten za mehanika
Prijatelj
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a Prijatelj » Sr Mar 09, 2011 11:05

....ja, samo enkrat bi zazjalo :evil:
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Sr Mar 09, 2011 12:34

Pri tretjem obisku (potreboval sem samo podložke na stegah za pritrditev motorja na krmo. Je prišel pa "Ta glavni".

Nahrulil me je kot cucka, in me vrgel ven iz servisa. Omenjeni mehanik je samo žalostno gledal.

Grem stavit, da je šlo za tomosakija.

Kakorkoli, od tega je sigurno nekaj časa. Bilo je še pred krizo, torej v "zlati" dobi. In g. Jurca je imel preveč strank in je bil včasih mal živčen (tudi zaradi ljudi ki so bili zaposleni pri njem). Ampak zdaj je drugače, ker je navtični trg precej padel in tudi zato, ker so zaposleni družinski člani.

Tudi do mene je parkrat bil malo živčen, vendar se zato nisem preveč sekiral. Čez en uh not in druzga ven. Važno da sem dobil del, ki sem ga potreboval.

Pred leti se mi je zgodilo, da je (na dopustu) crknila ena vžigalna tuljava na 18-ki. Nisem mel kaj, s tamalo sva vrgla motor v avto in via LJ. Pred Jurca servisom folka kukr češ, ko sem se še jaz pojavil tam z 18ko se mu je jasno odpelal. Mi je kr reku, zadi maš delavnco, orodje, pa si sam šraufi če hočeš prec met narjen. In sem lepo zamenu špulo, probu motor v bani in plačal ceno špule. Korektno.

Kr se cene storitev tiče in g. Jurce sicer nimam pripomb, poznam ga dolgo časa in zaradi korektnosti sem se odločil za etec-a, ki ga tudi pri njemu servisiram. Dober servis je enako pomemben kot motor.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Mar 09, 2011 13:01

Si sploh ne znam predstavljati, kako bi pri meni izgledalo, ce bi jaz koga nazjal...
Nikoli nobenega nisem ne v "zlatih" casih, ne sedaj v črnih. Morda zato nimamo zdaj črnih :)

Stranka je car, Bog in batina. In kdor je (bil) arogantem mu jaz privoščim, da propade ob prvi krizi! Predvsem moje misli letijo na prodajace avtomobilov, ki jim pa zdaj jaz jeb... mater, ker nihce nic ne plača. Celo sem enemu rekel pred kratkim, kako je mislil kupiti mene in familijo, ce ze 1 leto ne more plačat 3000€.
Namreč taksna je bila njegova izjava, ko mu nismo mogli dobaviti prikolice v 2 dneh...
Eh brezveze... Če bi se malo zgledovali po Avstrijcih in Nemcih glede odnosa do "biznisa" in strank bi nam bilo vsem lažje.
Se bolj bedno se mi pa zdi, da so ti-isti zdaj pa tako osladni, da ti gre na kozlanje. Fuj in fej!
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Mar 10, 2011 20:53

Bojan5
Tudi mene čudi to, kar pišeš, ker imamo tudi mi z g. Jurco dobre izkušnje in so vsi zelo prijazni in domači. Poleg tega ne skrivajo svoje situacije, v kateri so se znašli zaradi - reci in piši - velikega gradbenega podjetja. Torej ne hinavijo in ne glumijo, so taki kot so in delajo dobro. Dobro, ne trdim, da ni možno, kar pišeš, samo me pa čudi...
Green to green or red to red, safely go ahead!
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

OdgovorNapisal/-a Piki » Če Mar 10, 2011 21:37

Tudi jaz imam podobno izkušnjo, tam iz leta 2001, 2002. Takrat je še popravljal Tomose. Na štirici mi je šla varovalka na zobniku, ki preprečuje, da bi se zobnik prosto vrtel na gredi propelerja. Na morju sem odmontiral kompletno gred propelerja in jo odpeljal v Ljubljano k Jurci. V prodajalni je bil Tomaž in še ena administratorka (žena ?). Ko sem povedal, kaj rabim, je začel bentiti, da to ne bodo več popravljali, da so Tomosi za na odpad. Skratka, zavrnil me je. Prej omenjena gospa ga je začela miriti, češ Tomaž nehaj, ne moreš tako. Ko je nekam odšel, mi je namignila naj grem zadaj v delavnico in se zmenim z mehanikom, Boštjanom. Šel sem tja, fant mi je namignil, češ pusti ga, imamo vse dele, ki so potrebni. Zamenjal mi je varovalko plus semering na gredi, preventivno. Medtem se je zopet pojavil Tomaž, godrnjal in hodil po delavnici, kjer je bilo takrat še polno Tomosov, da tega ne bodo več sprejemali in popravljali itd. Mehanik ga je gledal in odkimaval z glavo. Na srečo ni komentiral moje prisotnosti tam in me ni vrgel ven.

To je ena izmed mojih izkušenj z njim. Popolnoma drugačna pa je iz leta 1999, takrat sem pripeljal T-18. Takoj ga je sprejel, svoje delo pa so več kot korektno opravili.
PAG
Višji štabni praporščak
Kraj: Ljubljana-PAG-PAG

OdgovorNapisal/-a PAG » So Mar 26, 2011 09:57

Luka Rozej 041-369-177
abajc3
Višji štabni vodnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a abajc3 » Po Apr 18, 2011 22:02

pri gospodu Jurci smo kupili e-teca in smo z njim še vedno v zelo dobrih odnosih. ko smo čoven prvič splovili v zadru, ni delal eden izmed injektorjev. Jurca je takoj kontaktiral lokalnega serviserja (pooblaščenega evinrude) in naslednji dan zjutraj, takoj ko je prispel injektor, je bil dopust rešen. vse skupaj je trajalo majn kot 24 ur. če bi zadeva z lokalnim serviserjem spodletela, je bil pripravljen še isto popoldne priti v sukošan in rešiti zadevo. do nas se je vedno in se še vedno obnaša zelo prijazno in korektno, dvakrat je bil tudi pri nas doma in obnovil software na motorju, da ni bilo potrebno voziti čolna v ljubljano.

uglavnem kar se nas tiče o g. Jurci ne vemo povedat nič slabega!
autokamp
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a autokamp » To Apr 19, 2011 12:01

Zrastel je na Tomosoih sedaj pa razlaga da so za v smeti. Arogance osebno ne prenesem sploh pa ne v odnosu med prodajalcem in kupcem zato menim, da z dotičnim gospodom ne bi prav dolgo razglabljal.
Arogatnežem privoščim da čim prej propadejo.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov