Pozdravljeni,
imam en problem z čolnom. ko čoln zaštartam mi po nekaj sekundah 2x zapiska, in potem ko se z njim vozim mi včasih med vožnjo tudi kar naenkrat 2x zapiska in nevem zakaj!
V čem bi lahko bil problem?
Hvala za odgovore.
LP
pomoč- chaparral 215ssi mercruiser 4.3 MPI
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
maticmojstrovina
- Poddesetnik
-
maticmojstrovina
- Poddesetnik
admin napisal/-a:Senzor tlaka hladilne vode...![]()
Standardna fora, redna okvara na nekaj let na vseh MPI motorjih. Kupi novi in montiraj. Je pa na hladilniku olja servo volana, ki je zadaj ob krmni steni...
LP
aha najlepše hvala za odgovor.
Mogoče še veste kje bi lahko to kupil, oz. dobil najbolpoceni?
LP
Yucca Boats v LJ, če si na štajerskem, potem AS Boats, če si bolj na obali, potem Motomarine ali kakšna trgovina v marini...
Zadeva je potrošni material in redno crkava... Kot sem napisal, na 3 leta skoraj zagotovo.
Je pa zelo koristna reč, kajti le to ti lahko reši motor, če recimo povoziš polivinil vrečko...
LP
Zadeva je potrošni material in redno crkava... Kot sem napisal, na 3 leta skoraj zagotovo.
Je pa zelo koristna reč, kajti le to ti lahko reši motor, če recimo povoziš polivinil vrečko...
LP
-
maticmojstrovina
- Poddesetnik
admin napisal/-a:Yucca Boats v LJ, če si na štajerskem, potem AS Boats, če si bolj na obali, potem Motomarine ali kakšna trgovina v marini...
Zadeva je potrošni material in redno crkava... Kot sem napisal, na 3 leta skoraj zagotovo.![]()
LP
aha hvala za nasvete.bom šel iskat na as boat.
koliko pa je približno cena senzorja?
LP
-
2009casper
- Desetnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov