mira 34 innovazioni
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
mira 34 innovazioni
Prosil bi za vaša mnenja za to barko ? Mogoče jo kdo ima od naših članov ?
Mogoče primerjava mira 34 in bavaria 35 ?
Vnaprej hvala
Mogoče primerjava mira 34 in bavaria 35 ?
Vnaprej hvala
Meni je sicer bolj poznana Mira 43, vendar je 34-tka na pogled identične konstrukcije, vendar pomanjšana. Je pa 43-ka ergnomsko zelo slab čoln za lomit noge. Ima katastrofalne in ozke prehode na premec, na premcu neumna oblika, zaradi katere je veliko neizkoriščenega prostora.
Drugače pa zelo hiter čoln športne oblike, zaradi katere trpi ergonomija.
Enkrat sem bil na obisku tudi na bavarii 34 sport, pa moram rečt, da se mi je kar dopadla. Dosti je odlagalnih prostorov, tudi prostornejša se mi zdi. Ima pa malo majhno kopalno ploščat, katero pa ima mira občutno večjo.
Takšne so moja mnenja o teh dveh barkah, upam, da sem kaj pomagal.
Drugače pa zelo hiter čoln športne oblike, zaradi katere trpi ergonomija.
Enkrat sem bil na obisku tudi na bavarii 34 sport, pa moram rečt, da se mi je kar dopadla. Dosti je odlagalnih prostorov, tudi prostornejša se mi zdi. Ima pa malo majhno kopalno ploščat, katero pa ima mira občutno večjo.
Takšne so moja mnenja o teh dveh barkah, upam, da sem kaj pomagal.
Moraš vedet, da je bavaria največji proizvajalec plovil, in temu primerno jih delajo malo bolj površno, kar pa omogoča nižjo ceno, ki vodi do velikega tržnega deleža. Kar se kvalitete izdelave in uporabljenih materialov tiče, se strinjam, da je I&P čisto na drugem nivoju. Bavarije pa imajo, kot je vsem znano kar nekaj felerjev. Še vedno pa mislim, da so ergonomsko kar dobre.
gregor.n napisal/-a:Ne kupi Bavarie, ker je za enkurc čoln, vsi drugi so boljši, ziher, pa natančno izdelani, pa brez okvar, pa bolj debel trup majo, pa ne škripajo, pa nič ni treba šraufat (beri vzdrževat) pa lastniki se na njih bolje počutjo...
Jaz sem pa mislil da so barke boljše, pa sedaj vidim, da so isti kur..c k avti

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Mike napisal/-a:Pa Bavaria barke nimajo nobene veze z bayerische motoren werke.
Imajo: http://www.tty.si/series.asp?sid=184
Menjava dizajnerja J&J Design z BMW Group Designworks USA je prinesla popolnoma novo podobo Bavariinih modelov Sport.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti