byliner 2052 mnenja
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
byliner 2052 mnenja
Zanima me vase mnenje kako se tak coln obnese kaka je kej poraba in stroski vzdrzevanja saj ne kupujem novega dal bi zanga cca do 12.000 eur. Zanima me tudi kaj naj pazim.ko grem kakega pogledat.
Lahko pa mi priporocate ce bi bilo se kaj takega za mene rad bi imel nekaj takega z leziscem, vodo,ce bi blo kej kuhinjce ne bi imel nic proti pa ribe bi rad lovil cenovno sem pa omejen.
Hvala za nasvete.
Lahko pa mi priporocate ce bi bilo se kaj takega za mene rad bi imel nekaj takega z leziscem, vodo,ce bi blo kej kuhinjce ne bi imel nic proti pa ribe bi rad lovil cenovno sem pa omejen.
Hvala za nasvete.
Motor obvezno mora bit na tem čolnu 4.3. Če ne je po moje bolj žalost. Drugače sem lastnik istega in sem za enkrat zadovoljen. Je pa tako da v navtiki zmeraj gre kaj falit, tako da si vzemi v zakup. Če hočeš kuhinjo, pa wc in vodo moraš pa pogledat kaj drugega. S tem čolnom ne boš mogu ne vem koliko časa preživet na njemu, ker pač tega nima.
To je čoln za dnevne izlete, če si komot, max za 4 osebe (2 odrasla, 2 otroka). Kot je že napisano, motor mora biti 4.3l, 3.0 bo prešvoh oziroma preobremenjen, večji pa pretežak za tale čoln. Kabino tukaj pozabi, saj se da spati, ampak moraš bit res nekompliciran. Kabina je bolj skladišče za vse brisače, žoge, obroče ipd., da jih ne nosiš vsak dan iz čolna. Jaz sem pred leti imel podoben čoln, kupil sem ga tudi z namenom, da bomo kdaj prespali. Spali na čolnu smo 0X, kabina pa je bila 8 let samo skladišče. Drugače je pa čisto v redu čoln. Le cena se mi zdi visoka (ne vem, kateri letnik je). Nekaj drugega pa je, v kakšnem stanju je čoln, kako je vzdrževan motor,.... to pa je že druga pesem.
Če pa želiš še kuhinjo, hladilnik, WC, vodo in še živet na čolnu, pa 20ft pozabi. Potem pa glej od 24ft naprej. Tukaj pa se cene pričnejo nekje 20-25k.
Če pa želiš še kuhinjo, hladilnik, WC, vodo in še živet na čolnu, pa 20ft pozabi. Potem pa glej od 24ft naprej. Tukaj pa se cene pričnejo nekje 20-25k.
Kar nekaj tem je na forumu o tem plovilu, uporabi meni IŠČI, drugače pa imaš tukaj http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... light=2052 lep opis plovila.Kar se tiče pa tvojih potreb (wc+kuhinja) pa je treba gledat vsaj baylinerja 2252
Pa dobrodošel med nami
Pa dobrodošel med nami
Ure dnevi leta tečejo....
-
mledni
- Poročnik korvete
- Kraj: CE, Bled, Lošinj
- Kontakt:
Jaz imam podobnega...bayliner 602, 3.0L 135KS
Ni res da se ne da prespat...letos smo prespal na njemu že kar nekaj noči.
Je pa res, da je za prespat za 2 osebi, kaj več pa ne. Pa komplicirat ne smeš preveč.
Motor 3.0L je pa če se vozi 4-6 oseb čist OK. Nas se največrat vozi 6.
Pelje se lepo 25knots in poraba je cca 15 l/h.
Če maš čas, lahk prideš sprobat in pogledat na Lošinj-Nerezine.
LP
Je pa res, da je za prespat za 2 osebi, kaj več pa ne. Pa komplicirat ne smeš preveč.
Če maš čas, lahk prideš sprobat in pogledat na Lošinj-Nerezine.
LP
Otočki, skrite plaže,...off-road =)
mledni napisal/-a:Jaz imam podobnega...bayliner 602, 3.0L 135KS
LP
Se podpišem pod tem, tudi sam sem od letos lastnik njega, prespalo pa nas je 6 oseb, od tega dva otroka, samo ne komplicirat, res pa je, da si ne predstavljam da bi preživel kompletni dopust samo na njemu
Ure dnevi leta tečejo....
-
Original-One
- Viceadmiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost