Mnenje...
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Mnenje...
Živjo, evo BASAČ se spet javlja...
spodaj, prosim napišite komentarje pripombe, mnenja...
zanimam se za nakup tega plovila in vsaka info je dobrodošla...
p.s. sam nič o porabi goriva prosim...
lp
http://www.avto.net/mornar2003//view/ad.asp?ID=115379
spodaj, prosim napišite komentarje pripombe, mnenja...
zanimam se za nakup tega plovila in vsaka info je dobrodošla...
p.s. sam nič o porabi goriva prosim...
lp
http://www.avto.net/mornar2003//view/ad.asp?ID=115379
Barka je sigurno odlična. S Sea Rayem se lahko primerja malo katero plovilo, odlične plovne lastnosti, tudi v težjem morju, kvalitetna izdelava,...
Konkretne barke ne poznam, ohranjenost, motorizacijo,...boš moral sam preverit. Do sedaj sem imel dva Sea Raya, 245 in 270,kot plovilom bil zelo zadovoljen, ni primerjave z kakšnim Baylinerjem, Maxumom ali kaj podobnega, čisto drug čoln.
Konkretne barke ne poznam, ohranjenost, motorizacijo,...boš moral sam preverit. Do sedaj sem imel dva Sea Raya, 245 in 270,kot plovilom bil zelo zadovoljen, ni primerjave z kakšnim Baylinerjem, Maxumom ali kaj podobnega, čisto drug čoln.
Matejc napisal/-a:mcar lepa barčica... ne poznam barke.... lahko se pozanimam pr zancu iz Punata če kej pozna.... sicer ti je pa že admin neki napisu....
sam požrt boš mogu pa velik če boš hotu da boš več bolši kt mopedi![]()
Barka ni v Marini Punat, temveč je bila na vezu pri nas na Dunatu. Sedaj je na suhem vezu v Brodici... Lastnika dobro poznam že več kot 5 let.
SR 330 je dobra barka,so pa tudi boljše
vozil sem se z enako, le z malenkost močnejšo motorizacijo,
Šla je več kot odlično,moči več kot dovolj ! Zunaj je kar prostorna ampak notri pa vseeno morda malce utesnjena, za to kar ti iščeš ! Moti me tudi ,ker ni nobenih vrat, med spalnicami...
Barka je kar kompaktna,plovne lastnosti so dobre... brzina bo med 25 in 30kn... Pozoren bodi le na generator, da ne bo preveč zarjavet
Poraba : ugodna prav cibro
Khm, imam eno tapravo zate, SR 370,v super stanju ! za podoben denar, ampak nima generatorja, oz ima ampak mu ne dela,ker še ni montiran...
lp.Tex
Šla je več kot odlično,moči več kot dovolj ! Zunaj je kar prostorna ampak notri pa vseeno morda malce utesnjena, za to kar ti iščeš ! Moti me tudi ,ker ni nobenih vrat, med spalnicami...
Barka je kar kompaktna,plovne lastnosti so dobre... brzina bo med 25 in 30kn... Pozoren bodi le na generator, da ne bo preveč zarjavet
Poraba : ugodna prav cibro
Khm, imam eno tapravo zate, SR 370,v super stanju ! za podoben denar, ampak nima generatorja, oz ima ampak mu ne dela,ker še ni montiran...
lp.Tex

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
admin napisal/-a:Matejc napisal/-a:mcar lepa barčica... ne poznam barke.... lahko se pozanimam pr zancu iz Punata če kej pozna.... sicer ti je pa že admin neki napisu....
Barka ni v Marini Punat, temveč je bila na vezu pri nas na Dunatu. Sedaj je na suhem vezu v Brodici... Lastnika dobro poznam že več kot 5 let.
Pol nam sprašvou...
Razen če LIPNIK kej ve
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
admin napisal/-a:Matejc napisal/-a:mcar lepa barčica... ne poznam barke.... lahko se pozanimam pr zancu iz Punata če kej pozna.... sicer ti je pa že admin neki napisu....
Pol nam sprašvou...
Razen če LIPNIK kej ve
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti