Lep pozdrav vsem!!
Sem nov na forumu.Forum sem obiskoval občasno po potrebi in večkrat mi je bil v pomoč tako,da sem se kar prijavil.Pred kratkim sva s svakom prodala Primorko.
Odločila sva se za nakup pilotine Omnia 700.Zato me zanima,če je na forumu kakšen lastnik omenjene barke.Zanimalo bi me mnenje o njeni plovnosti,kakšen motor bi bil optimalen,kako je s hitrostjo,kako najlažje montirati sidreno vitlo itd..
Omnia 700
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
mali brodski
- Kapitan korvete
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
-
mali brodski
- Kapitan korvete
Te slike so prave in Omnia še obstaja , imam Omnio 850 in sem zelo zadovoljen ker je barka tudi za teško morje. Glede tega da pa so v firmi zelo zelo čudni sem se sam prepričal saj sem pošiljal fax,klical,e-mail pošiljal pa nič. Kupil sem jo z vgrajenim VM 140 k.s. DIESEL in originalno tovarniško izvedbo, če pa bom hotel še kaj izvedet bom se moral osebno zglasit in še takrat imet veliko sreče. Ta tip barke mi je všeč in oni jo tretirajo kot Omnia pilotina. Narejena je zelo masivno in tudi plovne lastnosti so dobre saj ima kobilico po celi dolžini barke.Hitrost pa me ne zanima ker na morju ODKLOPIM VSE- SPLOH. L.P.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti