SREČANJE ČLANOV MORJEPLOVCA NA PAŠMANU
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Baruna napisal/-a:Zdravo,
a imate kaj mesta za kakšnega vajenca na tem forumu?
Imam barko v Biogradu že 13 let, sem pa lenuh za lovljenje rib in pucanje tudi.
Nimam pa nobenega problema z tekočimi substancami, Jeruzalem je pod nosom..., poleti pa Pašman.
O Baruna si se le aktiviral. Dobrodošel med nami. Bom te jaz vzel pod mentorstvo pri morjeplovci. Hvala bogi, še eden z mojega konca.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
slika, da te kap
pardon....
Nazadnje spremenil bostjan9, dne So Mar 09, 2013 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni!
Čeprav nisem strašno aktiven član na forumu, kar se tiče pisanja, zdaj ugotavljam, da bom tudi jaz na Pašmanu v tem terminu (20.7.-3.8.) in ker vas bo tam kar nekaj, bi rad nabavil zastavico morjeplovca, da se lažje spoznamo. Bom pa v Ždrelcu, na zunanji strani z gumenjakom Marlin.
Torej kako do zastavice???
Čeprav nisem strašno aktiven član na forumu, kar se tiče pisanja, zdaj ugotavljam, da bom tudi jaz na Pašmanu v tem terminu (20.7.-3.8.) in ker vas bo tam kar nekaj, bi rad nabavil zastavico morjeplovca, da se lažje spoznamo. Bom pa v Ždrelcu, na zunanji strani z gumenjakom Marlin.
Nautiko mor`š met rad!
(na facebook-u)
(na facebook-u)
marlin napisal/-a:Pozdravljeni!
Pozdravljen Marlin!
Zastavico dobiš pri meni, pridi na kako redno srečanje... Naslednje je že 9. maja na Krasu... Malo organizacije s prevozom in že si tam! Odlična družba, odlična morska hrana, spotoma pa še zastavico pobereš...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti