Srečanje Februar 2016
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Mare C termin ni napačno izbran, ker v februarju imajo počitnice tudi Štajerski del in takrat ne bi odgovarjalo njim. Skratka termina ne moreš prilagajati posameznikom, poleg tega pa je to edini prosti termin Jasne. Vseeno upam, da nas bo dovoj, da bo zadovoljna tako Jasna kot mi.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
CAR napisal/-a:Mare C termin ni napačno izbran, ker v februarju imajo počitnice tudi Štajerski del in takrat ne bi odgovarjalo njim. Skratka termina ne moreš prilagajati posameznikom, poleg tega pa je to edini prosti termin Jasne. Vseeno upam, da nas bo dovoj, da bo zadovoljna tako Jasna kot mi.
ok ti veš, enako želim tudi jaz
samo nekaj je narobe, ker je tako malo prijavljenih se ti ne zdi?
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
MareC napisal/-a:CAR napisal/-a:Mare C termin ni napačno izbran, ker v februarju imajo počitnice tudi Štajerski del in takrat ne bi odgovarjalo njim. Skratka termina ne moreš prilagajati posameznikom, poleg tega pa je to edini prosti termin Jasne. Vseeno upam, da nas bo dovoj, da bo zadovoljna tako Jasna kot mi.
Bomo videli vedno nas je med 15 do 20 in kot kaže bo tako tudi sedaj.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
CAR napisal/-a:MareC napisal/-a:CAR napisal/-a:Mare C termin ni napačno izbran, ker v februarju imajo počitnice tudi Štajerski del in takrat ne bi odgovarjalo njim. Skratka termina ne moreš prilagajati posameznikom, poleg tega pa je to edini prosti termin Jasne. Vseeno upam, da nas bo dovoj, da bo zadovoljna tako Jasna kot mi.
Bomo videli vedno nas je med 15 do 20 in kot kaže bo tako tudi sedaj.
ne me narobe razumet Car, želim da jih je 100
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti