Srečanje Morjeplovcev 2
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Pozdrav vsem, ki ste bili na srečanju v Levcu in vsem ostalim. Čeprav sem moral prvi oditi je bilo zelo fajn; veliko izkušenj smo si izmenjali. Nekaj novih obrazov je prišlo, krasni sogovorniki in še ljudje smo bili povrh saj je bila tudi tokrat z nami lepa mlada dama. Admin pa nam je pokazal prototip naše zastavice. Vsem želim lepe počitnice; po njih pa se zagotovo srečamo- z nekaterimi pa se bomo srečali že na počitnicah "če bo sreča junačka"........
"Dalmatino povišču pritrujena"
Res sem prišel zadnji pa kljub temu ne tako pozno, vendar so eni že odšli in jih pač pozdravljam sedaj preko neta. Bili ste krasna družba in prav veselim se srečanja še posebaj, če bo to nekje tam kjer smo vsi doma in kar nas druži- Morje.
Jože ti pa če mi zaupaš gdaj imaš uradne ure v Zadru pridem pa na odvezo takšno čisto malo..... bo ene dva deci čisto dovolj.
Lepe in dolge počitnice vam želim tistim, ki rabijo veter čimveč le tega vsem ostalim pa čim cenejše nafto.
SREČNO papa
Jože ti pa če mi zaupaš gdaj imaš uradne ure v Zadru pridem pa na odvezo takšno čisto malo..... bo ene dva deci čisto dovolj.
Lepe in dolge počitnice vam želim tistim, ki rabijo veter čimveč le tega vsem ostalim pa čim cenejše nafto.
SREČNO papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Srečanje
Na srečanju je bilo res prijetno, vendar bi predlagal, da se v bodoče dobimo bolj zgodaj, kajti nekateri smo imeli še kar nekaj poti in slabo vreme. Poleg tega si imamo na takih srečanjih toliko za povedati da tem nikakor ne zmanjka, zmanjka pa časa.
Lep pozdrav prav vsem! luftar
Lep pozdrav prav vsem! luftar
Pozdrave vsem, se pridružujem, da se dobimo na morju, pa da ne bo majalo tal pod nogami vabim kar v marino, ap mi lahko demonstrirate nanašanje antifoulinga, hehe. Bom jaz poskrbel za vse drugo, mlada dama pa da grla ne bodo suha, hehe.
No mal za hec, ampak očitno bom vseeno sam pacal po barki...
Se vedjamo!
No mal za hec, ampak očitno bom vseeno sam pacal po barki...
Se vedjamo!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost