Srečanje Morjeplovcev - piknik
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Murter z okolico odlično poznam, lokacija bi bila zagotovo dobra, vendar pa mislim, da ni ravno realna, saj bo marsikomu predaleč... Bomo videli, kaj se bo zgodilo...
No sedaj pa bi načel temo, kdo vse bi prišel na prvi sestanek, s kje ste tisti doma in potem določimo en kraj za sestanek. No tako čez prst bi rekel, da je mogoče Ljubljana dobra lokacija, ker imate potem vsi nekako enako razdaljo... Če recimo v Mariboru, sem prepričan, da ne bo nobenega z obale in tudi obratno... No prosim, da se javite tisti, ki ste pripravljeni priti na sestanek in napišite še s katerega konca ste...
LP
No sedaj pa bi načel temo, kdo vse bi prišel na prvi sestanek, s kje ste tisti doma in potem določimo en kraj za sestanek. No tako čez prst bi rekel, da je mogoče Ljubljana dobra lokacija, ker imate potem vsi nekako enako razdaljo... Če recimo v Mariboru, sem prepričan, da ne bo nobenega z obale in tudi obratno... No prosim, da se javite tisti, ki ste pripravljeni priti na sestanek in napišite še s katerega konca ste...
LP
Hmm, namen je da naredimo "prvi zmenek", se spoznamo, spijemo kakšno pivo in se zmenimo za piknik. Torej določili bi recimo kakšnih 5 oseb, ki bi skrbele za organizacijo, vsak bi pač pokril eno področje.... Saj veš dela je dosti... Zmenili bi se tudi za recimo 5 do 10 okvirnih lokacij kje bi bil piknik, potem pa damo to na glasovanje tukaj na forumu...
Z organizacijo bo kar veliko dela, treba je dobiti prostor, se zmenit recimo v kampu, organizirat "papico", narediti kakšen plan plovbe, če bomo naredili še malo izleta... Del tega sem pripravljen prevzeti, vse pa res ne bi rad počel sam. No za jedilnik že vem koga bomo zaposlili.
Pač profesionalca, haha.
LP
Z organizacijo bo kar veliko dela, treba je dobiti prostor, se zmenit recimo v kampu, organizirat "papico", narediti kakšen plan plovbe, če bomo naredili še malo izleta... Del tega sem pripravljen prevzeti, vse pa res ne bi rad počel sam. No za jedilnik že vem koga bomo zaposlili.
LP
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
V glavnem jaz sem za pomoč ni problema edino na vsak sestanek nebom mogel verjetno prit bom pač po telefonu urejal moj del,ker pač mam tako delo da ko pokličejo morem it. No pa sam sem še vedno brez plovila upam da pride do prvega maja.
Pa po enii strani dalmacija ni tak slaba varijanta ker okoli prvega maja je ziher bol toplo ko bol gori bol stabilno vreme ,pa za rute je lazje ker si med otoki pa se res lahko vsak pelje. Bilo kam gremo ko je trajekt nas pridejo samo cestnine ceneje ko trajekt, ki pa so še pol naše cestnine.MARIBOR - MURTER CESTNINE SO 135 KUN ,TRAJEKT NA LOSINJ JE BIL LANI ZA DVA CIRKA 130 KUN POL PA ŠE CESTNINE DO TJA razen če greš po satrih cestah oziroma čez ribnico ali kočevje to pot poznate ljubljančani
Pa po enii strani dalmacija ni tak slaba varijanta ker okoli prvega maja je ziher bol toplo ko bol gori bol stabilno vreme ,pa za rute je lazje ker si med otoki pa se res lahko vsak pelje. Bilo kam gremo ko je trajekt nas pridejo samo cestnine ceneje ko trajekt, ki pa so še pol naše cestnine.MARIBOR - MURTER CESTNINE SO 135 KUN ,TRAJEKT NA LOSINJ JE BIL LANI ZA DVA CIRKA 130 KUN POL PA ŠE CESTNINE DO TJA razen če greš po satrih cestah oziroma čez ribnico ali kočevje to pot poznate ljubljančani
piknik
admin: Hmm, namen je da naredimo "prvi zmenek", se spoznamo, spijemo kakšno pivo in se zmenimo za piknik. Torej določili bi recimo kakšnih 5 oseb, ki bi skrbele za organizacijo, vsak bi pač pokril eno področje.... Saj veš dela je dosti... Zmenili bi se tudi za recimo 5 do 10 okvirnih lokacij kje bi bil piknik, potem pa damo to na glasovanje tukaj na forumu...
Pač profesionalca, haha.
Spoštovani!
Sem pripravljen, da pomagam. Če ni Zadar predaleč. Imam dve lokacije, ki jih dajem na razpolago (Pašman, ali pri paškem mostu. Če rabite, povejte, pridem na sestanek. lp
Spoštovani!
Sem pripravljen, da pomagam. Če ni Zadar predaleč. Imam dve lokacije, ki jih dajem na razpolago (Pašman, ali pri paškem mostu. Če rabite, povejte, pridem na sestanek. lp
"Dalmatino povišču pritrujena"
Odlično rabuni, hvala za ponudbo. Se bomo dogovorili na sestanku. Tisti, ki ste pripravljeni priti na sestanek še povejte s kje ste, da potem najdemo neko lokacijo, ki bo vsem nekako OK za sestanek. Če vas bo večina štajercev, potem bomo nekje v Celju ali pa Mariboru, če pa ste razpršeni povsod, potem predlagam Ljubljano.
LP
LP
" Če vas bo večina štajercev, potem bomo nekje v Celju ali pa Mariboru, če pa ste razpršeni povsod, potem predlagam Ljubljano."
Admin, mislim, da kar določi Ljubljano za kraj srečanja in povej še datum in uro. Če bom jaz lahko prišel iz Ljutomera upam, da ne bo nihče "bankrotiral" če naredi nekaj deset kilometrov.
Glede ure in dneva, da napiši nek predlog: moj recimo je, da se dobimo med tedno proti večeru: okrog 18. ure. Ne vem! Povejte drugi....
Admin, mislim, da kar določi Ljubljano za kraj srečanja in povej še datum in uro. Če bom jaz lahko prišel iz Ljutomera upam, da ne bo nihče "bankrotiral" če naredi nekaj deset kilometrov.
Glede ure in dneva, da napiši nek predlog: moj recimo je, da se dobimo med tedno proti večeru: okrog 18. ure. Ne vem! Povejte drugi....
"Dalmatino povišču pritrujena"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost