Piknik v Ankaranu
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Juhuhu tud mi že doma, je morala bebica spat, drugač bi ga foter do jutra žgal.
Svaka čast vsem zbranim .
Štrudelj megastičen, hvala Pajer-ju, pecivo odlično- Masterpice, čevapi zakon Cliper in Papa, Pale pa je imel kostanj na čez.
Lepo je bilo zopet videti vse na kupu
Drugi mesec pa Ljutomer
Lp Mitja
Aja butelj, na Polanca sem pa pozabil.
Hvala Iztok za odlično organizacijo.
In vsem ostalim za družbo

Štrudelj megastičen, hvala Pajer-ju, pecivo odlično- Masterpice, čevapi zakon Cliper in Papa, Pale pa je imel kostanj na čez.
Lepo je bilo zopet videti vse na kupu
Drugi mesec pa Ljutomer
Lp Mitja
Aja butelj, na Polanca sem pa pozabil.
Hvala Iztok za odlično organizacijo.
In vsem ostalim za družbo
Mitja P napisal/-a:Juhuhu tud mi že doma, je morala bebica spat, drugač bi ga foter do jutra žgal.![]()
Lepo je bilo zopet videti vse na kupu![]()
![]()
![]()
Drugi mesec pa Ljutomer![]()
![]()
![]()
![]()
Lp Mitja
HA HA HA
Prej si odšel, bližje si imel do doma pa kasnej prišel domov
Ure dnevi leta tečejo....
Tudi midva sva srečno prispela domov še prej pa sva si šla na Debeli rtič množico jadrnic v Tržaški zaliv. Da se nebi ponavljal z zahvalami se pridružujeva vsemu napisanemu le nekaj ste pa pozabili na ŽUPCO seveda. Pajer res si maher dober te je gospa žena naučila kuhat
Vsem, ki pa si niste uzeli časa za en bombastičen piknik ob morju pa svetujem, da drugič dobro premislite preden ne pridete.
lp papa
Vsem, ki pa si niste uzeli časa za en bombastičen piknik ob morju pa svetujem, da drugič dobro premislite preden ne pridete.
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
.
Ja, ni glih tko!
Če ne bi znal kuhat, me sploh ne bi vzela za moža!
Kuhar sem že 34 let.
Gostinska šola v LJ, nato Hotelska šola in fax v Opatiji, ki je pa žal ostal nedokončan. Rad kuham in se vrtim v realni kuhinji z okusi ,sestavinami, ki se vidijo. Fantazijska "nouevau cusine" je pri meni stvar momentov in morda navdihov za kaj posebnega.
Sicer pa srečanje, ki vliva optimizem za nadaljna. Smo posrečena družba, ki je včeraj preživela dan s svojimi tenderji, bokobrani, sidri, kompasi in GPS-i, da smo se srečni in zadovoljni vrnili v svoje varne pristane. Po moji oceni imamo še kar nekaj nekizkoriščenega potenciala.
Predlagam da se odpre nova tema (Admin) in bi v njo oddajali fotke,(eni so se rodili z aparatom) ker bo to čez nekaj časa neprecenljiv dokument s podkomentarji.
Se bo že kaj skuhalo, speklo in scmarlo za tako hvaležne odjemalce, ker me tako hvalite.
Hvala za pohvale.
LP
PS
Ravnokar sem se vrnil iz hoste in dopolnil zaloge. 9 jurčkov in nekaj lisičk.
.
Koda: Izberi vse
Pajer res si maher dober te je gospa žena naučila kuhatJa, ni glih tko!
Če ne bi znal kuhat, me sploh ne bi vzela za moža!
Kuhar sem že 34 let.
Gostinska šola v LJ, nato Hotelska šola in fax v Opatiji, ki je pa žal ostal nedokončan. Rad kuham in se vrtim v realni kuhinji z okusi ,sestavinami, ki se vidijo. Fantazijska "nouevau cusine" je pri meni stvar momentov in morda navdihov za kaj posebnega.
Sicer pa srečanje, ki vliva optimizem za nadaljna. Smo posrečena družba, ki je včeraj preživela dan s svojimi tenderji, bokobrani, sidri, kompasi in GPS-i, da smo se srečni in zadovoljni vrnili v svoje varne pristane. Po moji oceni imamo še kar nekaj nekizkoriščenega potenciala.
Predlagam da se odpre nova tema (Admin) in bi v njo oddajali fotke,(eni so se rodili z aparatom) ker bo to čez nekaj časa neprecenljiv dokument s podkomentarji.
A štrudel bi se dalo kako po pošti, Marko? Sicer pa paše tudi na martinovanju.
Se bo že kaj skuhalo, speklo in scmarlo za tako hvaležne odjemalce, ker me tako hvalite.
Hvala za pohvale.
LP
PS
Ravnokar sem se vrnil iz hoste in dopolnil zaloge. 9 jurčkov in nekaj lisičk.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost