Piknik v Ankaranu
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Najprej vse čestitke Polancu in Clipperju, ki sta organizirala piknik in vse substance "častila", kot organizatorja in menda tudi za rojstni dan. Čestitam! In ko tako premišljujem, kam gredo srečanja, me je postalo kar strah, kako naprej. Vsako srečanje je skoraj obsežnejše in "boljše" od prejšnjega. Zato je nasledniku vedno težje izpeljati takšno nepozabno srečanje. Hvala tudi Pajerju za juho in štrudel, pa ostalim za pevcivo...., predvsem pa hvala za družbo!
Evo, tudi sam sem se vrnil maloprej z obale. Danes so napovedovali slabo vreme, veter in še kaj..... Bilo pa je čudovito sonce, morje skoraj olje in temperatura morja 23 stopinj,..... mogoče res zadnji lep dan v letošnjem letu. Izkoristil sem ga maksimalno, spucal sem ventile na barki, spihal izpuhe, iz AF potegnil bibe, ki so se naredile v 14-tih dneh,..... in verjeli ali ne, dvakrat sem se pošteno okopal, ter se pozno popoldan malo potapljal in priskrbel dve ribce za pozno kosilo,...
Res prečudovit vikend!
LP

Evo, tudi sam sem se vrnil maloprej z obale. Danes so napovedovali slabo vreme, veter in še kaj..... Bilo pa je čudovito sonce, morje skoraj olje in temperatura morja 23 stopinj,..... mogoče res zadnji lep dan v letošnjem letu. Izkoristil sem ga maksimalno, spucal sem ventile na barki, spihal izpuhe, iz AF potegnil bibe, ki so se naredile v 14-tih dneh,..... in verjeli ali ne, dvakrat sem se pošteno okopal, ter se pozno popoldan malo potapljal in priskrbel dve ribce za pozno kosilo,...
Res prečudovit vikend!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Če bi tole zamudil bi mi bilo pa resnično žal!Hvala hvala in še enkrat hvala vsem za lep dan še posebej pa hvala vsem ki ste resnično skrbeli za nas da nismo bili ne žejni ne lačni in čestitke za odlično izpeljan piknik.
Takle piknik bi pa lahko vzeli za ''mušter'' v prihodnje
edina napaka - naslednjič si zrihtam spanje da ne bo treba prezgodaj domov
PS: do kdaj ste pa galamil?

Takle piknik bi pa lahko vzeli za ''mušter'' v prihodnje
edina napaka - naslednjič si zrihtam spanje da ne bo treba prezgodaj domov
PS: do kdaj ste pa galamil?
pozdrav še od mene-piknik je uspel v celoti,zato še enkrat čestitke organizatorjem za vse dobrote in tekočo hrano
nekatere boli grlo pa glava-mene celo telo- ampak to je od vremena
žena me je srečno pripeljala do Izole,sicer je trajalo 1 uro,ker sva si zaradi mojih koordinat nenamerno ogledala nekaj sosednjih vasi
barcolano sem si ogledal-vendar sem imel zelo moten horizont
v glavnem super vikend in se že bojim,ko vas spet srečam
slike pa zaradi slabega vremena odpadejo
nekatere boli grlo pa glava-mene celo telo- ampak to je od vremena
žena me je srečno pripeljala do Izole,sicer je trajalo 1 uro,ker sva si zaradi mojih koordinat nenamerno ogledala nekaj sosednjih vasi
barcolano sem si ogledal-vendar sem imel zelo moten horizont
v glavnem super vikend in se že bojim,ko vas spet srečam
slike pa zaradi slabega vremena odpadejo
Lp CC
.
Sem povedal, da sem pozabil fotoaparat doma in čakam od ostalih objavo fotk, pa nič. Nezanesljivi ste! Nekaj pa jih je posnetih z mobilcem.
Da se ve kdo smo!
Zastava je last Polanca=Iztoka, ki je bil tudi pobudnik in glavni "črnc" tega "performensa" z "inštalacijo" v Ankaranu.
Pogled na prireditveni prostor "inštalacije."
Komu že moramo reči hvala?
Hvala Hrast!!
Res je bilo spremenljivo vreme, toda strehe tukaj nimajo samo za senco in nas ni motilo. ko se je zunaj kar nekajkrat pošteno zlivalo.
Prvo "župca."
Potreba po namestitvi žara se že kaže, ker "Prazen žakelj ne stoji pokonc."
Pridne rokce so res bile, toda na kostanjev pik-nik pridet brez opreme (nožka za rezanje) je nezaslišano. Aja pa saj je bil 1. kostanjev pik-nik in smo se veliko naučili, da se v bodoče to ne bo dogajalo.
Dragi moji to kar vidite ni peč in pečen kostanj, ampak
"Cedilnik slin" za vse, ki niste prišli in s tem izkazali pripadnost naj
Portalu in forumu.
So pa nekateri (Lipnik&sin) izkoristila redko odsotnost Pale-ta, ki je opravljal nalogo kostanjepeka, da sta preko vrste(toliko nas je bilo) prišla do kostanja.
Več pa ni, ni ker bodo še drugi kaj pripopal.
LP
.
Sem povedal, da sem pozabil fotoaparat doma in čakam od ostalih objavo fotk, pa nič. Nezanesljivi ste! Nekaj pa jih je posnetih z mobilcem.
Da se ve kdo smo!
Zastava je last Polanca=Iztoka, ki je bil tudi pobudnik in glavni "črnc" tega "performensa" z "inštalacijo" v Ankaranu.
Pogled na prireditveni prostor "inštalacije."
Komu že moramo reči hvala?
Hvala Hrast!!
Res je bilo spremenljivo vreme, toda strehe tukaj nimajo samo za senco in nas ni motilo. ko se je zunaj kar nekajkrat pošteno zlivalo.
Prvo "župca."
Potreba po namestitvi žara se že kaže, ker "Prazen žakelj ne stoji pokonc."
Pridne rokce so res bile, toda na kostanjev pik-nik pridet brez opreme (nožka za rezanje) je nezaslišano. Aja pa saj je bil 1. kostanjev pik-nik in smo se veliko naučili, da se v bodoče to ne bo dogajalo.
Dragi moji to kar vidite ni peč in pečen kostanj, ampak
"Cedilnik slin" za vse, ki niste prišli in s tem izkazali pripadnost naj
Portalu in forumu.
So pa nekateri (Lipnik&sin) izkoristila redko odsotnost Pale-ta, ki je opravljal nalogo kostanjepeka, da sta preko vrste(toliko nas je bilo) prišla do kostanja.
Več pa ni, ni ker bodo še drugi kaj pripopal.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Morjeplovci super je bilo.... Tale vikend je bil pa res bomba:) Najprej ohcet pol pa še morjeplovski piknik. Res je da sva z mojo prišla bolj proti koncu (v ta mašnih cujnah
) ampak je blo vseeno super. Lepo da smo se tudi osebno spoznali, drugič pa prideva prej, da srečava še ostale.
Nedelja je bila pa super. Z Polancem pa še par kolegi smo šli na Barcolano (smo bli v prvi vrsti)..... ampak se mi je res pošteno guncalo..... (mal preveč viskija na pikniku
)
Hvala vsem udeležencem in glavnem organizatorju Polancu.
Lp Andrej
Nedelja je bila pa super. Z Polancem pa še par kolegi smo šli na Barcolano (smo bli v prvi vrsti)..... ampak se mi je res pošteno guncalo..... (mal preveč viskija na pikniku
Hvala vsem udeležencem in glavnem organizatorju Polancu.
Lp Andrej
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Tudi z moje strani zahvala vsem, bilo je odlično!!! Ne bom še enkrat našteval vsega, le lepo preberite članek na portalu:
tole je pa link
LP
tole je pa link
LP
PIKNIK V ANKARANU
Končno sem prišel do računalnika, prehlajen kot žval.
Pohval je bilo sicer že veliko, ampak vseeno vse čestitke organizatorjem pa tudi zbrani družbi za vzdušje. Imela sva se super v vaši družbi in se veseliva prihodnjega srečanja.
lp, Jani
Pohval je bilo sicer že veliko, ampak vseeno vse čestitke organizatorjem pa tudi zbrani družbi za vzdušje. Imela sva se super v vaši družbi in se veseliva prihodnjega srečanja.
lp, Jani
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti