Srečanje Morjeplovcev - piknik
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Pozdravljeni !
Prvo srečanje je bilo v zelo sproščenem vzdušju (kako bi pa lahko bilo sploh drugače, če ste pa bili zbranisami "fejst fantje" )..Ha...ha.
Admin., kar dajmo razmišljati malo o klubu, mislim, da bi bilo to dobro. Če imajo klube oldtimerji, pa motoristi itd....zakaj ga ne bi imeli še mi, ko"smo pa že na začetku "fajn ferein. lp in na zdravje!
Prvo srečanje je bilo v zelo sproščenem vzdušju (kako bi pa lahko bilo sploh drugače, če ste pa bili zbranisami "fejst fantje" )..Ha...ha.
Admin., kar dajmo razmišljati malo o klubu, mislim, da bi bilo to dobro. Če imajo klube oldtimerji, pa motoristi itd....zakaj ga ne bi imeli še mi, ko"smo pa že na začetku "fajn ferein. lp in na zdravje!
"Dalmatino povišču pritrujena"
Ja točno! Dobili smo se na čveku! Debata je non stop tekla o barkah, plovbi in pripetljajih... Glede piknika pa se nismo zmenili popolnoma nič! Na to temo smo rekli samo nekaj besed. Moje mnenje je, da je preveč organizacije, da bi naredili nek strašni piknik... Dogovorili se bomo sproti, lokacija še ni znana, kdor pride pač pride, kdor ne ne. Če pa gremo organizirat pravi "event", pa to pomeni ogromno časa nekaj članov pri organizaciji in pa tudi stroškov. Mogoče naslednje leto, letos pa bo verjetno bolj "ciganska" varianta. Datum? Ja en vikend v začetku poletja... Kateri pa po dogovoru na forumu in ob srečanjih na pijači!
LP
LP
Srečanje
Kaj pa skupinski ogled Internavtike, potem pa rezervacija v kaki dobri obalno-istrski oštariji?
Internautica je pred vrati gdo je za ogled 8 ali 9 maja in se dobimo v Luciji pa kero rečemo meni je vseeno za datum ker mam vedno čas, ko se stvari vrtijo okoli morja. Mejte se in dajte se kaj oglasit tukaj gor.
lp papa
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta